Katerina Janouch – Vi måste prata om rasism skriver Eva-Lisa Dezmin

“Vi måste prata om ordet rasism och hur urvattnat det ordet blivit, samt hur fel det börjat användas. Jag anser till exempel inte att det finns något som heter ”omvänd rasism” eftersom rasism alltid är rasism oavsett vilken etnisk grupp eller person som utsätts för det. ”Omvänd rasism” är möjligen vad vänstern ägnar sig åt. De avskyr uppenbarligen sin egen etnicitet så till den milda grad att de gärna förminskar sig själva, så långt det är möjligt.” Det skriver författaren Eva-Lisa Dezmin i dagens krönika.

http://katerinamagasin.se/vi-maste-prata-om-hur-urvattnat-ordet-rasism-blivit/
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *