LIVEREPORTAGE OM STENKASTNING MOT BLÅJUSPERSONAL. Joakim Lamotte i Dalaberg, Uddevalla

av | 5 juni, 2018

Se reportaget live här…

LIVEREPORTAGE OM STENKASTNING MOT BLÅJUSPERSONAL I Dalaberg i Uddevalla blir brandmän attackerade av stenkastare när de försöker släcka anlagda bränder. Blåljuspersonal vittnar om ökad otrygghet när de åker till området och många boende är oroliga att ambulans och räddningstjänst inte längre vågar åka dit om det sker en olycka. Jag vill veta vad det här beteendet beror på och vad invånarna säger. Därför har jag åkt hit för att göra ett livesänt reportage.

 

LIVEREPORTAGE OM STENKASTNING MOT BLÅJUSPERSONAL I Dalaberg i Uddevalla blir brandmän attackerade av stenkastare när de försöker släcka anlagda bränder. Blåljuspersonal vittnar om ökad otrygghet när de åker till området och många boende är oroliga att ambulans och räddningstjänst inte längre vågar åka dit om det sker en olycka. Jag vill veta vad det här beteendet beror på och vad invånarna säger. Därför har jag åkt hit för att göra ett livesänt reportage.____________________________________________Stöd till arbete med oberoende journalistik.Swish: 0707760990Konto: 6235-536119732 Handelsbanken Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

Slået op af Joakim Lamotte i 5. juni 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *