Så här infiltrerade #jäh “Det Sekulära Nätverket”.

av | 18 juni, 2018

INFILTRATION. HUR POSTMODERNISTERNA OCH ISLAMISTERNA i #JÄH ARBETAR FÖR ATT UNDERMINERA ALL ISLAMKRITIK PÅ NÄTET.

I korthet: Jag är nu massanmäld igen, fjärde gången. Avstängd från att dela material i grupper – t o m tisdag 19/6. Jag ska här presentera en egen utredning över hur det här har gått till, jag väljer att göra det eftersom dessa aktivister beter sig allt mer bakslugt. Det är i gruppen Det Sekulära Nätverket massanmälningen genomfördes, men liknande subversiva aktivister finns även i gruppen *Vi som ta ravstånd från islamism & rasism*.

Vi som tar avstånd från islamism & rasism
Det är tyvärr så att min slutsats är att man inom vissa grupper tycks ha fullt med infiltratörer som inte alls är vad de utger sig för. En sådan grupp är ‘Vi som tar avstånd från Islamism & rasism’, det sista tillägget om rasism gjort nyligen och bör ses som en indikation på hur medlemssympatierna skiftat. Här kan man inte göra inlägg utan att riskera att få starkt pro-islamistiska kommentarer. Många av dem som ger sådana kommentarer är utan tvekan med i gruppen för att bevaka vilka de anser är ‘farliga’ för deras syften. De måste alltså genast blockeras om inte det omvända ska hända – för när de blockerar så gör de detta tillsammans i nätverk som #jäh. Därför drabbas du sannolikt även av avstängning från fb.

Folkets Sverige Tillsammans
Jag har stött på liknande negativa synpunkter på mina inlägg i Folkets Sverige Tillsammans, men inte – ännu – sett prov på samma beteende där. I varje fall hittills har jag kunnat dela och man har låtit det ske utan att censurera. Jag gör det för att jag tycker det är viktigt att försöka nå ut till de icke redan frälsta, men tar alltså en ständig risk att man väljer att anmäla och jag måste ge admin en eloge att de trots helt andra åsikter väljer att låta mig komma till tals. Det är så det borde vara.

Det Sekulära Nätverket

Tyvärr verkar det däremot som om den populäre Bassam al-Bagdhadys grupp “Det Sekulära Nätverket” är en grupp där censur och blockering är en metod man använder. Den massanmälning jag nu utsatts för är utan minsta tvivel föranledd av en diskussion i denna grupp, där flera personer inte gillade mitt inlägg om islamkritik famförd i Yutubeklipp av Stanley Sjöberg. Jag ber er läsa mitt inlägg, se länk nedan, och sedan lyssna på videon med Stanley, som på ett förtjänstfullt klart sätt berättar om islam. Försök att upptäcka något i min artikel eller i vad Stanley säger som bryter mot någon policy! Helst hade jag velat att ni skulle gå in i Det Sekulära nätverket och kolla kommentarerna där, men jag har alltså blivit borttagen och blockerad därifrån, inlägget kan ha tagits bort. Minst en av moderatorerna där är alltså sammansvuren med de många subversiva elementen i gruppen.

Det är min rätt att inte alltid hålla med bögar
Personen Stanley Sjöberg, som jag refererade till är inte populär i hbtq-gänget. Det har jag förstått nu, men han säger faktiskt ingenting negativt om bögar i klippet jag delar. Han har heller aldrig uttryckt sig hatiskt mot homosexella, av vad jag har hittat, lika lite har jag själv. Men han har haft synpunkter på hur Jonas Gardell och andra uttrycker sig om Jesus, på ett mycket vulgärt sätt enligt hans gudsuppfattning. Jag är ateist, men kan faktiskt känna sympati för den. Än mer väsentligt: det ingår faktiskt i yttrandefriheten att även få tycka illa om bögars åsikter och hur de uttrycker den.

Se upp för dessa – de är massanmälare
Jag är alltså helt säker på var massanmälningen utgår ifrån: Det sekulära nätverket, som verkar vara fullt av subversiva aktivister inom #jäh. Följande personer vill jag därför varna för; de bör blockeras om man är rädd för att samma ska hända en själv som nu hänt mig. De jag nu har mer info om är de som följer nedan. All denna info finns i andra inlägg i samma grupp; d v s man använder dessa för att bakom min rygg konspirera för att hitta sätt att angripa mig. Så agerar bara sanna aktivister:

* Vincent Bengtsson: Den som ‘alarmerade’ de övriga. Eftersom hans kommentar var uppenbart personangrepp kunde han avfärdas direkt som en aktivist, jag blockade honom i förekommande syfte.

* Jenny Veiler: En av de första som hängde på, sannolikt är de samtliga #jäh. Lurade mig genom att kalla mig feg för att ha blockat Vincent. Min känsla för fair play lockades fram – det var mitt stora misstag.

* Petter Wallenberg:
Blockerade mig, påstår felaktigt bland sina vänner att jag blockerat honom. Gav mig ‘förslaget’ att lämna gruppen. En nyckelreplik tycks det, se nedan. Obs Petter tillhör inte finansfamiljens släkt.

* Christian Kvist (Petters sambo). Låtsas vara sekulär och gilla Ganman. Men detta är med all sannolikhet en front. Det underliggande syftet är att, ungefär som DN kallar sig ‘oberoende liberal’, få sant sekulära människor att känna förtroende för honom, och samtidigt förvirras.

* Kerstin Svensson
En kvinna som kallar sig sekulär men som gillar att ha moskéer överallt och som talar om för dem som inte tycker så att de bör gå ur gruppen. OBS: Denna replik tycks vara en nyckelmening, för personer som fått den mot sig blir sedan avstängda. Detta händer varje gång!

* Nina Granberg
Beter sig på exakt samma sätt, och var den som gav sig på mig redan i mitt första inlägg i gruppen, som för en period försvann. Efter att ha fått ‘rådet’ av henne att gå ur blir man hux flux avstängd.

Och deras sammansvurne moderator?

Vilka kan det då vara som stänger av? Bland moderatorerna i finns flera tänkbara:

* Olle Dahlberg, som är med i de flesta muslimska förbund
* Ahmed Alkumer, S, också med i de flesta muslimska förbund
* Håkan Lindgren, finansman utan klar profil
* ‘Fröken Frosteus’, troligen inte svensk, gör på sin sida reklam för åsikter nära Reinfeldts nya moderater.

Bassams förklaring – rent nonsens
Efter att ha varit kontakt med admin Bassam själv, måste jag tyvärr meddela att han anger rena nonsensgrunder för min avstängning och borttagning av inlägg: att det skulle bero på ‘reklam för min egen sida’ när jag anger mitt namn och källan Sunt Förnuft. Så gör man alltid, inte minst för att alla ska veta var man står och vem som står för det. Så gör även Bassam själv. Jag kan efter den förklaringen alltså inte utesluta att Bassam själv känner till och accepterar inflitratörerna.

Annika Braun, ‘nya moderaterna’, Demokrativärnets grundare
Samtliga dessa nyckelpersoner har f ö nära kontakt med Annika Braun, Demokrativärnet. Braun är en i ‘nya moderaterna’ och undanber sig av för mig oklar anledning mina inlägg i hennes grupp. Hon vägrar dock att ta in islamkritik i sina inlägg, utöver det ständigt upprepade mantrat att islamistiska organisationer inte ska få finansiering av staten. Ett krav som jag påpekat är långt ifrån tillräckligt och som det ser ut just nu i alla fall, i princip redan uppnåtts.

Hur känner man igen dem?
På dettta sätt görs alltså gruppen “Det Sekulära Nätverket” till en tummelplats för postmodernistiskt virr. De som har insett faran håller låg profil. De som inte gjort det åker snart ut. Hur känner du igen dem? Det är svårt, men går. Beteendet är utstuderat. Man påstår sig hålla med i sak, men agerar på rakt motsatt vis, de försöker underminera trovärdigheten i mitt budskap, håller inte med om någonting, gillar inte, lägger ord i min mun och beter sig precis som postmoderna troll från vänster gör. De är alltså medvetna femtekolonnare, som leker någon sorts dubbelagenter.

Facebook är källan till problemet – och de vänsterister man anställt för att censurera
Slutligen: ingenting av detta hade kunnat ske om inte fb agerade som de gjorde. Vi vet idag att det finns en stark personalunion mellan ‘censuravdelningen’ på fb och vänsternätverken, inte minst #jäh. Fullkomligt allt är galet med detta. Att fb väljer att inte ge argument för avstängning gör t ex att det är hart när omöjligt att försvara sig. Att fb inte har ett system för att bestraffa dem som skönsmässigt blockerar och anmäler och att man inte är beredd att kompensera den som drabbats är än mer komprometterande. Det skulle heller inte vara svårt att sätta en spärr så att felaktiga massanmälningar bara kan göras en gång, d v s så att signalerna som big data ger hanteras manuellt om någon – som undertecknad – massanmäls igen. Men så gör man alltså inte. Man bemöter regelmässigt inte ens de argument som ger, jag har aldrig fått svar, inte ens en ursäkt. Detta är Kafka-staten, men bedriven i privat regi.

Magnus Stenlund
Sunt Förnuft

gå med
Vi mot Virret

Inlägget i Det Sekulära Nätverket, som föranledde massanmälning och blockering från facebook:
https://www.facebook.com/…/a.427268541037…/466086483822195/…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *