SVT nu utan hämningar! Har dammen nu brustit?

av | 11 juli, 2018

Så där SVT har under lång tid varit vänster! Så är det. Men ingen får säga det för då är man med politiskt korrekthet syn. Dömd att vara en korkad dum elak rasistnazist. Ändå även om man inte får säga det, så är detta en så välbekant sanning att alla redan känner till det. Men en sanning, lite som släktens svarta får. Alla vet men ingen får säga.

Ja Anders Lindberg sin vana trogen stod upp för lögnen och uttalade “SVT är inte vänster”! Dock denna gången fick han finna sig i att bli utskrattad. Tänk dig Anders chock! Utskrattad inte ryggdunkanden och medhåll. Han måste varit så förvånad. Så något håller på att ske. Eftersom vi kommit till den punkten då tyst medhåll övergått till gapskratt.

Visst en sak får jag säga. Anders förvar var underbart! Alltså enligt honom är SVT inte vänster därför att man ännu har ännu inte uppfunnit tillräckligt med ny media som är mer vänster än SVT(är det ens möjligt?). Men enligt Anders ologik så blir SVT vänsteråsikter en mittfåra bara dessa nya vänster om vänster-media skapas! Helt briljant på detta vis kan vi till och med normalisera såväl vänster som höger extremister. Ja egentligen inte konstigare än att FI kan få miljöpartiet att verka (nästan) normalt fungerande.

Men nog talat om detta! För ärligt talat även om jag tror att en och en annan idiot finns kvar så har såväl Anders som SVT som varumärke mist merparten av sitt förtroende.

Något mer oroande än att SVT är vänster och detta syns mer än någonsin är egentligen värre. För vad är det som gjort att SVT inte längre bryr sig om att dölja det? Ja jag tror det har med pengar att göra. För SVT behöver inte längre dölja sin agenda då de numer garanteras sin lön genom skattebetalare. Pengar ger makt och när de inte längre behöver förlita sig på en allt mer krympande tittarskara. Ja då har dammen brustit och de helt tappat sina begränsningar. Med ny garantilön är hämningar helt släppta. De är numer gud själva och skiter till och med i att försöka verka opartiska!

Jag vill ta upp fallet Bernt Herlitz som lysande exempel på att SVT:s numer inte ens försöker dölja sin partitillhörighet. Först och främst känner du till fallet? Om inte ska du direkt se till att bredda ditt nyhetsintag med minst 3 nyhetskällor. För ditt nyhetsintag är inte sunt och du matas med enbart de åsikter SVT och Vänstermedia vill förse dig med.

Fallet Bernt är i alla fall oavsett vad SVT försöker utmåla Bernt till lite mer! Egentligen är fallet ett solklart David och Goliat kamp. Men så mycket värre då SVT och vänsterjournalister bevisar med sitt hanterande i frågan att journalister inte längre står på den lilla mannens sida. Ja och när journalistik inte är den lilla människans riddare i skinande rustning som kommer ridande när makten klämmer åt den vanliga medborgaren. Ja då är inte heller SVT längre journalistik! Utan de är dess raka motsats. De är propagandacentralen för makten de är gud att döma o-troende och ingen kan göra något åt det.

Eller vänta lite riddare fanns i folket! Vi kan se fallet som en folkets revolution mot inskränkt vänsterhatare! Vilka mist sina begränsningar med ny garantilön på skattsedeln. Ja fallet Bernt är ett upplysande exempel. Sin vana trogen i ämnen som SVT inte ser som vänsterönskvärt. Så skulle denna mannen klämmas åt hårt och ordentligt. Något lilla mannens försvar från SVT hahaha nej nu pratar vi SVT sanna ansikte. SVT valde “hörs inte finns inte taktiken”. Någon riddare fanns inte Bernt skulle klämmas åt. Ingen som vill vågar eller får gräva tystnad råder åsiktskorridorens tystnad råder schhhhhhy.

Men precis som Anders fick finna sig bli utskrattad av folket. Så fick SVT se sig omåkta av andra media för alternativet är idag bättre. Den beordrade tysnaden fanns inte utan det tisslades och tasslades . Ord yttrades och den lilla människan Bernt fann hjälpen. Ja inte hos granskande SVT journalister(för de finns eller fick inte) utan hos andra små människor. Vilka rykte ut till hans försvar! En tia här en hundralapp där folket stod upp och bistod för tystnaden var inte längre tyst bara för att propagandaministeriet valde tystnad. Alternativet finns och blir starkare för varje dag.

Ja detta har hänt utebliven tystnad tvingade till sist SVT att göra något. Vi kan säga att när en obekväm sanning blir för stor eller lättkontrollerad. Så måste SVT/åsiktskorridoren handla! Ett nytt DN-gate som i fallet nyårsöverfall av kvinnor måste undvikas. Så vad gjorde de? Jodå en akututryckning till maktens försvar! Detta var vad vi fick..

Ja titta på bilden så inser ni själva! Ja Bernt utmålas som angivaren! Ja och folkets stöd skulle vara fult. På gränsen till elakt! Alltså enligt SVT är att tala om för myndigheten själva att något är fel! Vi kan kalla detta visselblåsning? Kanske Lex Maria?? Eller bara rättspatos och en tro på sanningen! Japp enligt SVT är alltså detta att se som Angiveri!

Nej min ilska och förakt för SVT och över detta smutsiga maktfullkomliga beteende finner inga ord!

Fy fan SVT och jag menar det från botten av hjärtat. Är orden som kommer närmast!! Ni förtjänar det förakt ni får och lite till. För när journalister inte står upp för den lilla människans kamp mot makten.

Ja då är de bara bajs en riktig liten lort är vad SVT blivit.

En sak som kommit ut är i alla fall. Tystnaden har rivits! Anders utskrattad och SVT överkörda av folket. Men jag säger bara en propagandacentral som numer inte har några begränsningar och med garantilön från skattsedeln. Den måste faktiskt bekämpas! Men möjlighet finns. Fallet Bernt har bevisat för SVT att folket har makt.

Men lite oro och klump i magen finns. Är ett sargat skadeskjutet SVT. Vad kommer komma här näst?

Länk till SVT:s rapportering i fallet Bernt finns här!

Länk till Anders utskrattad finns här!

Övrig information om Fallet Bernt säger jag googla information finns lite bortanför SVT och åsiktskorridor..

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *