Den mest omöjliga av ekvationer!

Av | juli 19, 2018
Nej ibland händer det en tankevurpa. Då brukar det ändå räcka tänka ett varv till. Ibland två och till och med få lägga till lite mer kunskaper i ämnet! Men oftast efter en rejäl tankevurpa brukar det klarna till sist. Så får se om jag nu kan få ihop denna tankevurpa helt rätt??
Sverige är alltså ett litet land i norr! Ja litet och litet men på runt 41,1 miljarder hektar! Utav dessa är alltså runt 69% skog!!
Ja sen har vi alltså en av världens högsta skattetryck som ska borga för att landet är tryggt och bra att leva i!
 
Få se! Vi tar det en gång till. Vi betalar massor av pengar och staten har inte ens sett till att vi har möjlighet släcka en skogsbrand!
 
Nej vi får ta det en gång till! Alltså Sverige landet vars invånare betalar mest skatt i världen. Som består till ca 70% av skog!! Där har alltså regeringen som egentligen med så stort skatteuttag ens skulle behövt prioritera! Byggt upp ett brandförsvar som INTE kan bekämpa en skogsbrand själva..
Hmm alltså jag är egentligen lite osäker på exakt hur Einsteins relativitetsteorin fungerar! Men jag har ändå rätt säker på att jag skulle förstå den om jag bara satte mig in i den. Ändå alltså denna ekvationen världens högsta skatter och landet består till 70% skog och inte kan bekämpa en skogsbrand själva. Ja det är en ekvation som för mig är helt omöjlig att förstå. Även med alla fakta. För massor av skattepengar ska förse folket med trygghet så är det bara.
Men ändå tänkt tillräckligt mycket nu och på tillräckligt många vis! Detta är bara FEL och inte så lite fel. Ekvationen går bara inte ihop. Den enda som kvarstår är att ekvationen är ingen ekvation utan en bluff en illusion vi blir helt enkelt blåsta lurade och vi får inte vad vi betalar för!!
Men vad händer när folk inser att vi betalat betalat och betalar men trygghet fås inte?? Tja val i september. Med lite tur har bränder självdött till dess. Men spåren av en skogsbrand består allt bra länge. Speciellt när brandbekämpningen varit allt annat än vad världens högsta skatter ska borga för..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *