Larmklockor måste fungera!

av | 31 juli, 2018

Ja det är utav största vikt att larm fungerar! Sverige har blivit synonymt med att just larmen inte fungerar. Ändå så enkelt. När väckarklockor inte fungerar. Då försover man sig! Därför är det viktigt att se till ha en bra fungerande och stark väckarklocka. Så fungerar det. Dock inte Sverige. För här har larmklockan om inte slutat ljuda helt? Men larmet har dämpats av såväl aktivism, idioti som naivitet. Det är inte bara en yrkeskår som tappat fattningen. Utan två! Vare sig politiker eller journalister gör längre sitt arbete.

Folkets larmklocka är ur funktion. Det lilla ljud som når invånare är rejält ljuddämpat av åsiktskorridorens stora tunga kudde!

Jag vill nu spinna vidare på en annan “tyst” nyhet. Som här! “Hur man mörkar en nyhet”.

Skaffar man hund, katt, barn eller till och med en ny bil. Då finns det lite grundläggande saker man bör tänka på. Så är det och detta är helt självklart. Frågorna som man måste veta svaren på är egentligen mycket enkla! Ja och ställer man sig inte dessa? Är man inte bara oförberedd utan även naiv som korkad. Frågor som. Har jag ekonomi? Har jag tid? Har jag ens möjlighet? Detta är de allra enklaste men hel nödvändiga frågor man faktiskt bör ha svar på. Annars kan det gå illa, dåligt eller till och med fullständigt åt helvete!

Så när politiker vilka uppenbart inte är politiker. Eller i alla fall kapabla att ta ansvar. Inte ställer dessa nödvändiga frågor! Ja då finns det naturligtvis inga som helst relevanta svar på frågorna heller. Så nu är det dags bli rädd på riktigt! För dessa politiker är uppenbart fullständigt regeringsodugliga!! Tyvärr har dagens regering nu bevisat gång på gång. Att de onekligen är fullständigt fel personer på helt fel plats.

Ja detta är illa. Tyvärr bevisar “tystnaden” ytterligare stora politiska bekymmer. Ja från de där som helt felaktigt ibland kallas oppositionspartier. Ja själva kallar de sig för Alliansen! En klart bättre beskrivning på dessa partier. För tystnaden kan ändå bara vara en av två saker. “Ett” antingen Alliansen i allians med regeringen? Eller “två”  alliansen är en samling fullständiga idioter? En sak är klar såväl regering som Allians är båda lika odugliga att regera eller att sitta i opposition! Måste nu bara väljare ha insett detta! För Sverige har inte råd med lika odugliga aktivister både i opposition eller som regenter.

Ja nu har Sverige ytterligare stora problem. Ett av de större är att vår “väckarklocka” är precis lika oduglig som våra politiker. “Larmklockan”, som egentligen nu ska larma högt och ljudligt. Minst lika ihärdigt som en hesa Fredrik. Så att inte någon i Sverige kan missa att fara på färde. “Danger danger” våra politiker tänker inte! Ja det larmet har om inte annat minst sagt stora tekniska bekymmer. Ja jag talar om den yrkeskåren som påstår sig vara journalister. Lika tysta som inkompetenta. Uppenbart även de helt fel personer på lika fel plats. Vilka som faktiskt helt satt journalistiken i Sverige ur funktion!

Dagens journalister är antingen helt inkompetenta eller hjärntvättade bortom vett och sans. De har i alla fall så låg slutledningsförmåga. Att man måste undra var i helvete kommer dessa idioter ifrån? Alla journalister kan väl ändå inte vara miljönaivister och utan fungerande tankeverksamhet? Borde man ens kunna få arbetet som journalist utan fungerande kritiskt tänkande? Alltså stava fint och vackert, är faktiskt mycket bra. (jodå själv rätt usel på detta men kallar mig reparatör inte journalist). Men som sagt att kunnat tänka är viktigare än stavning! Så nog undrar man vad i helvete de lär ut på journalisthögskolan!

Men åter till de enkla frågor..

Ska Sverige få ett nytt “Malmö” på fyra år… Så hur står det till med vattenförsörjning?? Finns det vatten till dessa?Om inte? Så hinner vatten försörjningen byggas ut? Alltså något som brukar ta något 10 tal år att bygga och investera?

Jag har inte fått ett svar från våra politiker och jag hör inget ifrågasättande från våra “larmklockor”. Så minst två fel där.

Ska nu Sverige få ett nytt Malmö på fyra år… Så hur står det till med bostäder?? Kommer det finnas bostäder? Hur ska detta finansieras? Hinnas de byggas? Finns ens verktygen och ekonomi för detta?

Jag har inte fått ett svar från våra politiker och jag hör inget ifrågasättande från våra “larmklockor”. Så minst två fel där.

Ska nu Sverige få ett nytt Malmö på fyra år! Så hur ska detta Malmö försörja sig? Finns arbete kompetensen och förutsättningar? Samt vilka arbeten? Är enkla arbeten en lösning? Innebär inte enkla arbeten låga löner? Kan man ens leva på låga löner i ett högskatteland? I så fall varför vill eller är det önskvärt att skapa en ny utanförskapsklass?

Jag hör inga svar från politiker och heller inga ifrågasättanden från våra “larmklockor”. Så åter minst två fel där.

Ska nu Sverige få ett nytt Malmö på fyra år! Så hur står det till med elnät?? Har vi kapacitet med elförsörjning? Håller nätet? Vad behövs? Åter något som tar minst 10år. Troligen 20år! Men det kommer behövas om fyra år! Är det ens möjligt? I så fall hur?

Jag har inte fått några svar från våra politiker och jag hör inget ifrågasättande från våra” larmklockor”. Så minst två fel där.

Nu när Sverige ska få ett nytt Malmö på fyra år! Så ett nytt Malmö lär innebära bajs, kiss som sopor! Återigen alltså reningsverk som sophantering. Har någon hört politikers lösning på detta?? Ja om inte? Så varför hör vi inte våra “larmklockor” ringa?

Ja detta och mycket annat. Jag pratar vård, skolor, vägnät, trygghet, infrastruktur och ekonomi! Ja och våra politiker tar inte ansvar. Detta oavsett om vi pratar regering eller Allians! Lägg till att våra journalister inte gör sitt arbete. Jodå behövs inga högskolepoäng för att förstå att detta kommer gå åt helvete.

En sak är solklar det är snart val. Ändå finns inga svar. Vad värre är vårt “larm” eller journalistkåren har inkompetens satt ur spel! Inse när inkompetensen medför att uteblivna svar inte ifrågasätts. Ja då ser det riktigt illa ut för Sverige.

Visst växer den enda “solglimten”. I form av att sunt förnuft ökar. Samtidigt som en odugliga regeringspartier som alliansen krymper snabbt nu. Men är det tillräckligt snabbt? Vi får sätta vår tilltro till en “framtvingad” och snabbt växande alternativmedia. En alternativmedia som av den tysta etablerade journalistkåren nu tvingats överta den viktigaste funktionen. Den att vara folkets larmklocka! Men ändå räcker detta fullt ut?

Sverige behöver att larmet ifrågasättandet och sunt förnuft väcker ett “sovande folk”snabbt nu. Alternativmedias larmklocka måste ljuda högre än någonsin. Så att även de av folket som fortfarande sover med åsiktskorridorens ljuddämpande kudde över huvudet hinner vakna.

Ja inte bara vakna! Utan att folket gör vad våra politiker och journalister inte gör. Tar ansvar för vår och våra barns framtid! I valet 2018 är det våra barns framtid som står på spel. Det går inte rösta egoistiskt eller naivt.

Sverige behöver nya smarta för de vi har idag är uppenbart helt dumma i huvudet!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *