Tänkte inte på det eller kanske tänkte inte alls!!

av | 5 augusti, 2018

Ja läste om radarparet Rebeccka och Fiona! Länk här. Jopp ärligt talat hade inte känt till dem alls om inte det vore för dessa nu återkommande hatkampanjer! Den senaste när de på ett mycket vulgärt sätt ger sig på Sveriges sexuella minoriteter. Verkar vara att gå för långt till och med för dessa flickebarn.

Så idag kommer en rejäl storpudel!

Får väl gratulera Fiona till detta nytänkande från hennes sida när hon skriver…

Citat:””jag vill be om ursäkt! Jag tänkte inte så långt när jag valde kläder, och det blev fel. Utöver att be om ursäkt vill jag förtydliga att jag absolut inte står bakom några former av trakasserier,””.

Ja dessa nyvunna insikter måste väl ändå gälla även när hatet är riktat mot Sveriges största väljarkår! Eller gäller dessa insikter bara hat de sprider mot sexuella minoriteter?

Men oavsett får man väl ändå att flickparet har rätt i en sak. Eftersom majoriteten av män är Sverigedemokrater. Så säger statistiken precis lika tydligt. Att ska det bli ligga av då inkluderar majoritetssamlaget just ett “Fuck SD”…

I övrigt inger det inte mig något större förtroende att de förstår mycket alls. Tänka före ja det gör bara de kloka! När det kommer till Rebecca och Fiona så kan man beskylla dem för mycket men just tänka före är uppenbart inte fröknarnas starkaste sida..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *