Antoni Canto: Val.2018/09/09 ..Innovation eller Underkastelse ?

av | 6 augusti, 2018

Vi närmar oss den V dagen, dag när de svenska befolkningen måste bestämma sig om man ska fortsätta med det retrograde nuvarande politiska systemet, eller vill de ha en radikal förändring. Den har land har blivit hunder många decennier,styrts,kontrollerat och plundras av korrupta politiker grupper och deras inkompetenta feminister lakejer som har följt den riktlinjerna av de giriga bank Oligarker.

Ett viktigt samarbete har funnis med den judiska Bonnier-familjen som ägde hälften av svenska mediern med de svenska regeringarna,som kunde dikterar alt landet informationen ,de kunde på så sätt hjälpa till befolkningens kontroll med media occultism.Men nu ser de att fartyget sjunker, det är därför har de sålt sina TV-aktier till staten ?

Uppenbarligen finns det en ny politisk grupp AFS, där människor utan någon uppfattning om verkligheten, och utan några politiska bakgrund,ändra de direkt deras övertygelse och försöker övertyga befolkningen genom den sociala närtverk och media att de är det alternativ som landet behöver ? Det är lite sent för att startar en anti- etablerings kamp mot alla, eller försöka kopiera den populistiska förskottet av Salvani i Italien, det är Sverige, och det är dags för en samarbete mellan den befolkningen som vill ha en förändring.

Under under de senaste månaderna , har de samtliga politiska partierna kritiserar Löfven regering varje gång de har ett tillfälle i media ,och anklagar honom för att vara ansvarig när de proklamerar att i Sverige idag ingenting fungerar som det borde, med hjälp av denna retorik försöker de övertyga de få likgiltiga väljare som lyssnar på dem, att de är de enda som kan rädda landet.

Men de hycklare utan självkritik, nämner de inte att de också är ansvariga och skyldiga till landet social och ekonomisk katastrofen .Det var de som stödde och hjälpte den minoriteten socialistiska regimen i början och under den sista fyra året.Deras syfte var att sätta en inkompetent regering som skulle få all kritik ,medan de kunde vara säkra i deras politiska partier.Samtidigt som de stoppade utvecklingen av SD och anklagade deras väljare för rasism.Men tydligen gav detta försök inte det önskade resultatet, eftersom nu är bevisat att alla dessa politiska formationer har förlorat de flesta av deras anhängare.

Allt detta konglomerat av snyltare, demagoger och falska filosofer och humanister, vilket den enda politiska vision ,det har alltid varit att behålla makten till varje pris, medan de förnekar länder realitet och behov .Dessa narcissister, psykopater och bedragare med ett stort ego.

De är inte intresserade av befolkningen eller landet, deras huvudsakliga ambitioner är att uppnå personlig ekonomisk makt, de försöker sälja till sina anhängare detsamma lögner och löften,men utan oförmåga att samarbeta, eller att kunna föra en dialog, har de skapat eget språk bestående av fem rop ( invandring, rasism,välfärd, solidaritet och mångfald )det är deras lösning på alla deras initiativ och svar.
Det är beklagligt att många i den svenska befolkningen inte inser att en radikal förändring är nödvändig innan landet slutar fungera och det blir ett kollektivt kaos? det finns en del av befolkningen som är helt likgiltiga över vad som kan hända i framtiden, och bara tänker på deras sociala och ekonomiska status i samhället, de har redan insett det att de traditionella politiska formationerna höger,center eller vänster inte längre existerar, och den enda befintliga politiken I dagens samhällen är de ekonomiska.

Detta är en av anledningarna till att det är nödvändigt, en ny konstitutionell reform i landet . Och minska antalet ministrar,departementschefer och iriksdagen ledamöter .De dekadenta politiker som parasiterar med folkes pengar,de måste tas bort.

Om jag måste välja en ny statsministern, måste det vara Jimmie åkesson han är den starka mannen inom politik idag, och anledningarna att rösta på honom är flera.Han är den enda som verkligen har försvarade landet och de svenska befolkningen identitet traditioner och rättigheter i många år , även den ende som motsatte sig ,av den diskriminerande invandringspolitiken mot de olika regeringarna.

Han har visat sitt mod, när han försvarade sig själv och hans parti om falska anklagelserna ensam, i en skamlig politisk kamp,från de olika politiska grupperna , och praktiskt taget av alla landet nyhetsmedier.Han visade också sin fasthet mot vänster folket personliga trakasserierna . Som försökte sänka honom och hans parti till glömska. Ingen politiker under de senaste tjugo åren har attackerats så grymt av sina egna medborgare, helt enkelt för att han älskar sitt land och ser hur det har blivit förstört av inkompetenta och giriga svenska politiker.

Folket skulle skämmas och visa respekt för den enda personen som försvarade dem. Jimmie Han är en person inte är en trollkarl, därför behöver han hjälp från sina landsmän som vill återställa sitt land som idag domineras av korruption, brottslighet och segregering av den svenska samhälle.Det här är den sista möjligheten som svenskarna har.Men om folket inte kan reagera, då det blir väldigt svårt av en majoritet av svenskar att leva i landet.Jag föredrar innovation med Jimmie,istället för Underkastelse.

2018 -08-06 A.C.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *