Sann nötighet! Socialdemokratin utan hjärna kombinerat med aktivistjournalistik.

av | 6 augusti, 2018
Läste om den senaste bensinprishöjningen. Länk här, ja 10öre sen lite skatter på dessa 10 öre. Japp du vet just de skatter som Socialdemokraterna gick till val på att inte höja!!
Hahaha suckers… Gick ni på den lätta era naiva stackare.
Men ändå åter till allvaret. Alltså 16,26kr per liter det skojar man egentligen inte om! Ja eller skoja ni. Men fakta är att detta är direkt skadligt och lär inte ge någon miljövinst alls. Eftersom folk knappast kör för att det är roligt utan för att de måste.
Hur högt kan de höja bränslepriset innan det ger utslaget att det slår ut Svenska företag?
 
Alltså matpriser skenar. Mat är nödvändigt alltså drar folk in på andra köp. Elpris skenar. El är nödvändigt alltså drar man in på andra inköp! Bensinpris ökar men även de som inte har råd köpa elbil måste transportera sig. Alltså drar man in på andra inköp!!
 
Vilka inköp är det som dras in på och vilka arbeten försvinner med detta? Har något tänkt eller är alla politiker idioter och aktivister? Här kan man nu undra varför inte journalister ställer till ett jäklans drev och ifrågassättande.. Men då glömmer vi att Sverige har Svenska “journalister” mer fejk än ifrågasättande och dessutom valår så detta kommer aldrig ske..
 
Är det en nettovinst i att driva företag i konkurs?? Har någon tänkt igenom effekten av en krympande disponibel inkomst? Ja med en krympande sådan hur står folket sig rustade inför lågkonjunkturen? Har inte Socialdemokrater med detta sett till att fördjupa den annalkande lågkonjunkturen ytterligare?
Ja klart är att någon ljugit! Ja och att journalister inte ställer de frågor de ska ställa. Enkla självklara faktum! Så tack Socialdemokrater vi kommer avtacka er ordentligt om en månad..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *