Våra politiker borde skämmas, inte minst när det kommer till den så kallade flyktingpolitiken.

Hälsning från sjuksängen ❤️. Jag är fortfarande inlagd på sjukhus men försöker skriva då och då när orken finns. Det börjar märkas att PS börjar bli en stark röst i mediebruset, vilket var målet. Tack teamPS❤️

Sjuk eller inte det hindrar mig ändå inte från att fundera. Våra politiker borde skämmas, inte minst när det kommer till den så kallade flyktingpolitiken.

Vi vill nog alla leva i ett samhälle som tar emot dem i stor nöd, det är det mänskliga i oss, men när vi har en regeringen som riktat sitt focus på en grupp; läs 9000 resursstarka afghanska män och lämnat kvinnor och barn därhän, handlar det längre inte om att hjälpa någon i nöd. Det handlar om batiktanter, aktivister och handhjärtan som blivit ett maktcentrum. RegeringLöfven är närmast lakejer.

Lögnerna ligger redan på borden, inte minst har de berättats att de afghanska männens familjer själva.

Jag känner skam, inte uppgivenhet utan skam. Än mer nu när det från alla håll talas om striktare mottagande samtidigt som Migverket nyligen presenterade att i år förväntas 23 000 söka asyl, nästa år 29 000, lägg då till den förväntande anhöriginvandring. Är det en striktare hållning? Och hur blir det med ” integrationen”?

Istället för att sköta migrationen, hålla det man lovar fortsätter man göra tvärtom. För den som får Nej gäller fortfarande Nja. Allt detta beror på att det är batiktanter, aktivister och handhjärtan som styr svensk politik. Regeringen och de som borde agera som opposition (undantaget SD) har närmast blivit deras lakejer.

Det spelar ingen roll att vad som sägs: flyktingpolitiken måste bli hårdare, de som kommer hit måste kunna försörja sig et cetera, aktivisterna kommer finnas kvar. Minna Dennert får nu öppet, utan att stå emotsagd, den 9 september störa valet genom att hänga vid vallokalerna. Det är många som kommer skrämmas av dem, sedan får Dennert säga hur många gånger hon vill att hon värnar demokrati och yttrandefrihet. Hon värnar inget av det. Det är aktivismen hon älskar. Det är hennes idenditet. Tror knappt hon bryr sig om varför hon gör det hon gör.

Tack till alla Er som gjort PS till en maktfaktor. Vi växer, det pratas om oss, om vår twitter och om vår blogg. Bloggen är förvånansvärt välbesökt. Snart kommer alla veta vilka PS är.

Tack team PS, tack för er som uppskattar PS, och tack till er alla som engagerar sig i vad som skrivs, vare sig det är på twitter, i bloggen eller FB-sidan. Ni är våra hjältar❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *