Sverigedemokraternas valaffischer klara

av | 7 augusti, 2018

Sverigedemokraternas budskapslösa valaffischer talar kanske motsägelsefullt sitt eget språk. Det behövs inga budskap. Vi vet redan. Vi vet vilka som är de viktigaste frågorna i Sverige. Vi vet hur landet ser ut idag. Vi vet att det måste till en ändring inom politiken i Sverige. Vi vet iallafall vad vi inte vill ha en till mandatperiod. Vi vet att en nystart är nödvändig för vårt stackars land och vårt stackars folk.

Fina affischer. Budskapslösa budskap. Bra att kvinnorna lyfts fram. Lycka till SD!

För övrigt tar de andra partierna tar till stor del redan hand om Sverigedemokraternas valkampanjande. Och det har de gjort under en tid.

 

RiksdagsledamotenAngelika Bengtsson, 28, frontar en av SD:s valaffischer.

Under tisdagsmorgonen visade Sverigedemokraterna upp partiets valaffischer, som denna valrörelse är helt budskapslösa. I stället frontar bland annat riksdagsledamoten Angelika Bengtsson, 28, och riksdagskandidaten Yasmine Eriksson, 29, nu partiet jämte Jimmie Åkesson tillsammans med texten “SD2018”. 

På affischen till höger frontar riksdagskandidaten Yasmine Eriksson, 29, tillsammans med Jimmie Åkesson.

Artikeln finns här…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *