Christian Sonesson: Ung Vänster vandaliserar våra valaffischer!

Av | augusti 8, 2018
Samtidigt som Jonas Sjöstedt (V) talar vackert om allas lika rätt och om demokrati så härjar Vänsterpartiets ungdomsförbund Ung Vänster fritt. Ung Vänster har nu vandaliserat våra valaffischer, förnekat oss vår yttrandefrihet inför valet och agerat såväl brottsligt som odemokratiskt.

Ung Vänster tar inte avstånd från aktionen, tvärtom. Tar Sjöstedt, som partiledare, avstånd från Ung Vänsters agerande? Kommer han att ta itu med sitt partis ungdomsförbund? Kan han garantera att liknande illdåd inte upprepas? Eller sanktionerar Sjöstedt dessa handlingar?

Vänsterpartiet, ett stödparti åt regeringen, har uppenbarligen stora problem med sin syn på demokrati och fria val.

Ett angrepp på fria och demokratiska val är ytterst ett angrepp på väljarna och folket! En en oreserverad ursäkt från Vänsterpartiet vore på sin plats.

Vårt kommunval är upptill invånarna i Staffanstorpskommun att avgöra, inte av ligister utifrån. Vill Staffanstorpsborna rösta på en annan politik än den som vi i Moderaterna, här i vår kommun, driver så är det fine.

Kommer Moderaterna i Staffanstorp att vika sig? Självklart inte! Vi har tillstånd för våra affischer och nya affischer är snart uppe. Vi viker oss aldrig för vandaler eller förtryckare!

Av Christian Sonesson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *