KATERINA MAGASIN: Debbie Nujens hämndattack mot taxichaufför – försöker hota honom till tystnad

av | 8 augusti, 2018

Katerina Magasin är alltid på den lilla mäniskans sida mot maktmissbruket! Därför tar vi upp sånt som mainstreammedierna struntar i. Som deras älsklingar Nujens, som dessvärre verkar ha smutsigt mjöl i påsen. Just när man trodde krutröken runt #nujengate lagt sig visar det sig att det ingalunda är över. Familjen Nujen verkar inte dra sig för några metoder för att tysta obekväma röster.
En av dem som i dagarna drabbats är taxichauffören Magnus Andersson, som på sociala medier skrivit om familjen Nujens överföring av svarta pengar till terroristen Rakhmat Akilov, betalningar som fortfarande aldrig förklarats. Nu har Debbie Nujen, asyladvokat och syster till Özz Nujen, kontaktat det företag som Anderssons enskilda firma skrivit avtal med, för att försöka få dem att “vidta åtgärder”. Det kan tyckas vara en petitess, men är faktiskt allvarligt samt ett hot mot demokrati och yttrandefrihet. Borde inte en advokat känna till sånt?

Debbie Nujens hämndattack mot taxichaufför – försöker hota honom till tystnad

Ping Katerina Janouch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *