Barn? Barn? Barn?

av | 9 augusti, 2018

Besökte sidan Tillsammansskapet och ser bilder på barn. Barn, barn, barn.
De här är barn.

Tittar man vilka är med dessa ”barn” så ser man bilder på vuxna afghanska män och svenska äldre kvinnor som poserar på bilderna.

När hann Sverige med så många sekter? Varför tvingas andra människor tro att dessa män är barn och skattebetalare finansiera vuxna människors ”barnaktiviteter?”

Som 14-åring flyktingbarn blev jag förföljd av vuxna män som ljög om sin ålder och bakgrund på flyktingsförläggning. Asylverket placerade 13 män i samma radhus där min familj bodde. När en 30-årig man med kriminell bakgrund började mordhota mig och min familj om jag vägrade gifta mig med honom kunde varken polisen, socialtjänsten eller asylverket göra något. Vissa handläggare tyckte att vi skulle försöka ”prata” med mannen.

Ibland vet inte jag om det handlar om naivitet och inkompetens eller ren sadism och perversion när man tillåter vuxna människor ställas mot oskyldiga barn i Sverige som fortsätter att skadas, negligeras och råka illa ut p g a denna vidriga migrations och flyktingspolitik.
Nej. Detta handlar inte om att jag pekar ut någon folkgrupp eller drar alla över en kam.
Det handlar om groteska orättvisor, missbruk och brott där bedragare belönas och barn bestraffas.
Punkt slut.

Av  Bianca Muratagic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *