Jens Ganman: SÅ ATT DET BLIR RÄTT – SCENER UR EN GALENSKAP”

av | 9 augusti, 2018

Snart är det premiär för Magnus Carlssons och min animerade korta långfilm (eller långa kortfilm om man så vill …)

http://www.vardegrundensdiktatur.se

…d.v.s historien om den undersökande reportern Ulla-Achmed och hennes fantastiska resa genom Sverige.

Nästan alla är med!

Stefan, Jimmie, Annie, Ylva, Jerzy, Carl Gustav XVI, Hanif, Morgan, Tino, Göran, Henrik, Lena, Ann, Joakim, Fatemeh … och en rad andra moraliska och intellektuella giganter.

Ingen mannamån!

Kort fråga till er som stödswishat filmen (0708 650420): vill ni stå med i tacklistan…?

Alltså den som rullar EFTER filmen?

Man vet ju aldrig: Karl-Bertil Jonssons pappa ville som bekant inte skylta i tjuvnadssammanhang … och den här filmen har så extremt kass värdegrund att ni kanske faktiskt hamnar på anstalt om ni förknippas med den!

Beware!

………………………………………………………………….

ps.

Följande personer förekom i diskussionerna om det prestigefyllda uppdraget som filmens sagoberättarröst: bara EN tackade dock ja i slutänden:

Skurt, Fredrik Reinfeldt, Helge Fossmo, Mona Sahlin, Louise Epstein, Bert Karlsson, Maud Olofsson, Abdirizak Waberi, Hans Scheike, Björn Wiman, Zara Larsson, Claire Wikholm, Daniel Poohl, Kringlan, Yngwie Malmsteen, Puma Swede, Ebba Witt-Brattström, Katarina Barrling, David Eberhard, Annette Kullenberg, Kent Ekeroth, Erik Ullenhag, Naken-Janne, Göran Persson, Hashem Ali Kahn, Carl Serung, Fredrik Virtanen, Alex Bengtsson, Lars Ohly, Sara Danius, Johannes Klenell, Lotta Bromé, Soran Ismail, Jean-Claude Juncker och Kim Jong Un!

ds.

Av Jens Ganman

"SÅ ATT DET BLIR RÄTT – SCENER UR EN GALENSKAP"Snart är det premiär för Magnus Carlssons och min animerade korta långfilm (eller långa kortfilm om man så vill …)http://www.vardegrundensdiktatur.se …d.v.s historien om den undersökande reportern Ulla-Achmed och hennes fantastiska resa genom Sverige.Nästan alla är med! Stefan, Jimmie, Annie, Ylva, Jerzy, Carl Gustav XVI, Hanif, Morgan, Tino, Göran, Henrik, Lena, Ann, Joakim, Fatemeh … och en rad andra moraliska och intellektuella giganter. Ingen mannamån!Kort fråga till er som stödswishat filmen (0708 650420): vill ni stå med i tacklistan…? Alltså den som rullar EFTER filmen?Man vet ju aldrig: Karl-Bertil Jonssons pappa ville som bekant inte skylta i tjuvnadssammanhang … och den här filmen har så extremt kass värdegrund att ni kanske faktiskt hamnar på anstalt om ni förknippas med den! Beware!………………………………………………………………….ps.Följande personer förekom i diskussionerna om det prestigefyllda uppdraget som filmens sagoberättarröst: bara EN tackade dock ja i slutänden:Skurt, Fredrik Reinfeldt, Helge Fossmo, Mona Sahlin, Louise Epstein, Bert Karlsson, Maud Olofsson, Abdirizak Waberi, Hans Scheike, Björn Wiman, Zara Larsson, Claire Wikholm, Daniel Poohl, Kringlan, Yngwie Malmsteen, Puma Swede, Ebba Witt-Brattström, Katarina Barrling, David Eberhard, Annette Kullenberg, Kent Ekeroth, Erik Ullenhag, Naken-Janne, Göran Persson, Hashem Ali Kahn, Carl Serung, Fredrik Virtanen, Alex Bengtsson, Lars Ohly, Sara Danius, Johannes Klenell, Lotta Bromé, Soran Ismail, Jean-Claude Juncker och Kim Jong Un!ds.

Slået op af Jens Ganman i Onsdag den 8. august 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *