Carolin Dahlman: Få inte klimatpanik för att solen skiner

av | 10 augusti, 2018

Det har varit väldigt varmt i sommar och det är lätt att koppla det till global uppvärmning och börja tänka katastroftankar. Sådana kan dock tyvärr gynna den som har miljö i sitt partinamn – oavsett om dess lösningar är bra eller inte.

Det är inte bra när debatten styrs av rädsla i stället för förnuft, av kortsiktighet i stället för kunskap. Tyvärr riskerar sommarens hetta att värma upp opinionsläget för MP trots att partiets förslag mest liknar plakat- och symbolpolitik.

För det första har temperaturen alltid gått upp och ner. I tusentals år har jorden gått från istid till mellanistid och tillbaka igen…

Hela ledaren här…

Av Carolin Dahlman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *