Stefan Fahlander: SD HAR EN SERIÖS ENERGI- OCH KLIMATPOLITIK

av | 10 augusti, 2018

Den svenska miljörörelsen tycks till stor del ha blivit kapad av, oftast godhjärtade, men tyvärr oftast också naiva och okunniga krafter.

Med rena fantasier och rosenröda floskler som verktyg har man allvarligt lyckats skada vårt lands politik inom detta område och därigenom också skadat möjligheterna till att föra en bra miljö-, energi- och klimatpolitik.

———————————-

VAD BEHÖVER VI ?

En seriös politik inom dessa områden måste baseras på att “Sunt förnuft skall råda”. Något utrymme för fantasier och floskler får ej finnas, och inte heller någon dold agenda som tjänar andra syften.

Förnuftig miljö- ochj klimatpolitik måste i betydande utsträckning baseras på att energipolitiken är nyckeln. Om vi löser energiproblemet löser vi samtidigt många andra problem som t.ex:
– Miljöproblemet
– Klimatproblemet
– Oljeberoendet

Förnuftig miljö- och klimatpolitik måste vidare bygga på att ingenjörer och vetenskapsmän utvecklar ekonomiskt och vetenskapligt baserade lösningar.

Förnuftig miljö- och klimatpolitik kan inte baseras på klåfingriga politiker som desperat torgför populistiska profilfrågor.

Nu efter den ovanligt varma och torra sommaren 2018 ser vi tyvärr mycket sådant från oansvariga och okunnig politiker.

Här kan du läsa om SDs energipolitik…

Av Stefan Fahlander

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *