Alice Teodorescu: Sverige behöver modiga politiker

av | 11 augusti, 2018

“Den som betvivlar åsiktskorridoren kan titta på förra veckans Pride-debatt, där partiledarna stod uppradade på en scen och delgav sina ståndpunkter genom att vifta med flaggor.”

“Det påtalas ofta att valet 2018 är ett ödesval. Att det är viktigt att stå upp för det ena och det andra. Att medelst flaggviftning stå upp för allas lika värde är inte särskilt svårt, inte heller att ta ställning mot nynazism i Almedalen. Men att i praktiken (med risk för social utfrysning och mediala påhopp) stå upp för att också de vars åsikter man ogillar ska behandlas väl tycks vara desto svårare – och därför så mycket viktigare.”

Av Alice Teodorescu

Artikeln hittar ni här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *