Thomas Gür: När andra partier säger att de inte ska förhandla med SD är det delvis vilseledande.

av | 23 augusti, 2018

Dagen Industri “PM Nilsson: Dags att integrera SD”

Partierna förhandlar redan med SD, det kallas utskottssammanträden och sker varje vecka, något Tobias Billström opassande nog påpekade förra veckan i Di. Och i pauserna pratar till och med Centerpartiets ledamöter med Sverigedemokraternas under trevliga former.

Riksdagsledamöterna vet ganska mycket om varandra och känner väl till ståndpunkter och uppfattningar hos andra partiers företrädare. S vet precis hur SD tycker i olika frågor och lägger förslag som de vet kan få SD:s stöd. Alliansen gör likadant för att stoppa regeringen.

Av Thomas Gür

Artikel här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *