Tvingades att jobba – tog sitt liv

av | 27 augusti, 2018

”FÖRLÅT MIG!” NÄR MARI-LOUISE HITTADES DÖD I SITT HEM VAR HON OMGIVEN AV HELA SIN SJUKDOMSHISTORIA MED LÄKARINTYG OCH MYNDIGHETSPAPPER. PÅ BANKPAPPER – OM EN ÖVERTRASSERING – FANNS ORDEN ”FÖRLÅT MIG”.

Artikeln ifrån 2010….
Texten härunder min egen

Parti efter parti gör nu avbön gentemot de öppna grindarnas flyktingpolitik, vilket trots allt är ett gott tecken……
MEN !
Jag har ännu inte hört ett enda ALLIANS parti göra avbön för sin cyniska behandling emot sjuka människor, när man från politiskt håll utförsäkrade sjuka samt dödsjuka människor med FK som sin bödel, allt för att de besparade pengarna skulle gå till del av de, utav ALLIANSEN utlovade skattesänkningarna !

Man offrade människor som får på slaktbänken för att Reinfeldt skulle få sin vilja igenom, och för att få igenom sina politiska teser, om att icke producerande människor inte har något värde !

En sjuk cynism som hela ALLIANSEN stod bakom, man offrade människor på ett vis värdigt HITLER,s nazistiska judeutrotning !

Jag bevittnade på nära håll, hur dåvarande familjemedlemmar utsattes för exakt det jag beskriver, och då pratar jag om en cancersjuk partner. En kvinna som i nämnd ordning, först skulle ha ett halvårs behandling med jävulska cellgifter intravenöst, där hon sen för att överleva varje cellgiftbehandling, fick ta 150 (ETTHUNDRAFEMTIO) cortison tabletter dagen efter cellgiftsinsprutningarna ! ! !

Efter 6 månaders behandling med dessa överjävliga cellgifter, så kom nästa steg , dvs operation, där man helt sonica gick in i bägge brösten och tog väck allt som kunde anses innehålla cancerceller, inkl att man tog mer än hälften utav lymfkörtlarna i resp armhåla.

Ca 4 månader efter operationen, så sattes sista delen i kampen emot cancern in, nämligen STRÅLNINGEN …
Och det är lika jävligt som det låter, man bränner helt enkelt riktade områden, där man befarar att det kan finnas cancerceller kvar…

Strålningsutrustningen är naturligtvis inte intelligent, såtillvida att den klarar av att skilja friska celler ifrån sjuka, utan även friska celler och hud, samt organ får ju en del utav strålningen som en bieffekt.

Under denna sjukdomsperiod på ca 2 år så RINGDE, SKREV FK hela tiden återkommande och ifrågasatte huruvida hon inte kunde jobba helst då 75 % ! ! !

Hon skulle stå till arbetsmarknadens förfogande heter det !
Klarade hon inte sitt vanliga jobb så fick hon ta något annat, dvs vad för jobb som helst.
Hon skulle alltså byta bort hela sitt yrkesverksamma livs yrke som journalist och informationsdirektör ( bla inom Landstinget) och stå till arbetsmarknadens förfogande ……..

Seriöst , vilken arbetsgivare skulle tänkas anställa en spyende cancersjuk med fatigé syndrom i sitt företag, görandes vad …

Hennes hela liv hade hon varit journalist, informatör, byta yrke till vad ?
Vem har nytta av en sjuk person utan relevant utbildning i sitt företag ?

Den dagen Allianspartierna ber om ursäkt för sin då sjukt människoförnedrande politik, ja då ska jag ta mej en seriös fundering, på om nån av dom är värd min framtida RIKSDAGS röst !
Tills den dagen kommer, ska jag tänka på hur de behandlade flera utav mina cancersjuka vänner, vilka jag lärde känna under min dåvarande partners cancersjukdom, allt ifrån överläkare till lagerarbetare.
Många utav dom döda idag, och ett antal utav dom då med bara månader kvar att leva, men likväl skulle de ut i arbetslivet, annars stängdes de av ifrån sjukersättning ifrån FK !!!
Jag vet de som fick sälja allt de ägde och samlat på sej ett helt liv !
Allt för att kunna köpa mat och betala sina räkningar !

Försäkringskassan har gått ifrån att vara de som hjälper de sjuka till att vara de som dömer de sjuka, ibland till döden??

Sverige tjugohundratalet ..
Fy f*n
/ Rolle Hellström

Läs artikeln här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *