Bianca Muratagic: Det är något speciellt med värdegrundsindoktrinerade betongsossar.

av | 29 augusti, 2018

Deras perverterade och groteska fixering vid nazism, deras egenskapade åsiktskorridor, identitetspolitik men framförallt antiintellektualism och fördomar de avslöjar p g a att de ser världen i svart eller vit.
Jag förundras av detta maniska behov att sätta sin godhet på piedestal genom dessa fanatiska genus-och rasistanalyser.

Det är flera faktorer som avgör hur en enskild individ uppfattar humor, bl.a. kultur, mognads-och utbildningsnivå.
T.ex. visar en studie som gjordes på Atlanta’s Center for Brain for Development Place har man kommit fram till att rasister har svårt att begripa satir.
Vilket ironi för det är precis vad sossarnas identitetspolitik handlar om. Rasism. Det är därför de har svårt för satir.

Jag har många gånger stött på vänsterns intolerans, fördomar och narcissisms.
När en narcissist blir avslöjad gör hon/han allt i sin makt att förstöra den som lyckades demaskera dem.
De kan bli väldigt aggressiva när man är t.ex. ironisk eller sarkastisk. Det är som om hela deras existens, själv-och världsbild rubbas och hotas av just humor! De har svårt för det eftersom de har ett svartvit tänkande som dessutom påhejas och förstärks av likasinnade.

När jag läser Torbjörn Jerlerups analys av Jen Ganmans satir som han associerar med Nazityskland på 30-talet tänker jag just på ironi, cynism och sarkasm. Hur Jerlerup i sitt narcissistiska och fanatiska iver att framstå som en god sosse inte förstår Ganmans genialiska satir som driver med makteliten och partiet Jerlerup sympatiserar med. Samma partier som tillhör det förljugna etablissemanget som har skapat ett farligt, våldsamt, intolerant, hatfyllt och polariserat samhälle där extrema och radikala växer och får mest uppmärksamhet.

Politiker som i ”antirasismens”, ”humanismens”, ”feminismens” och ”alla lika värdes namn” bespottar och trampar på samhällets svagaste, invandrare som svenskar, sjuka, barn, kvinnor och äldre.
De som uppfann ordet ”alla människor lika värde” för att ostört destabilisera och fördärva landet i decennier.

”Rätt värdegrund” har skapats av nyfascister för att tysta ner och kontrollera sanningen. Mästerligt! Den som har rätt värdegrund är god. Moralisk och intellektuell överlägsen. Hyllad och älskad av regimen.

Sanningen är ett hot. Fakta är hot. Satir är samhällsfara i det demokratiska Sverige.

Ulla Achmed är en symbol för makthavarnas misslyckande, hyckleri och maktmissbruk. Ulla Achmed är deras oönskade barn. En freak. Ett offer för deras vidriga samhällsexperiment.

Jerlerups betongväggar rasar. Det vill han inte. Han vill till vilket pris som helst fortsätta leva i sin värdegrundsbubbla.
Nazismstämplande är hans heroin. Det ger honom en kick. Tillfredställelse. Det ger honom den efterlängtade känslan att vara en god människa med rätt värdegrund.

Det är hans sätt att fly från verkligheten. En verklighet som förr eller senare hinner ikapp honom.

Bianca Muratagic
Opinionsbildare, samhällsdebattör och skribent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *