Boström: Sveriges Radio gullar med kommunister

av | 12 september, 2018

Men vad ända in i…:

Nu blev NMR:s storsatsning i Ludvika som tur var ett fiasko, trots uppmärksamheten. De kom inte in.

Vad som knappt alls uppmärksammades innan valet var däremot att företrädare för en annan massmordsideologi också drev valrörelse i Ludvika. Kommunistiska Partiet ser nu ut att ha tagit ett mandat i fullmäktige där. Vad blir då den offentliga reaktionen efteråt? Just det SR-inslag jag beskrev ovan: ”Kommunisten: Nu ska vi röra om i grytan”. Helt utan kritiska frågor. Inte ens när den intervjuade kommunisten ifrågasätter parlamentarismen reagerar reportern. Hur går det ihop med Public Services omtalade demokratiparagraf? Var är avståndstagandet här?

Läs ledaren här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *