Björklund och Liberalerna ställer sig bakom en rörelse som använder hot och våld för att tysta sina politiska motståndare

av | 13 september, 2018

Enligt SÄPOs bedömning utgör islamisterna samt de autonoma vänstergrupperna det största konkreta hotet mot vår demokrat, det kan vem helst idag googla fram och få bekräftat. Nu stöds extremvänster av Liberalerna.

Ivar Arpi skrev 2014 om 21-åriga Svea som var med i Liberala ungdomsförbundet: “Din äckliga borgarhora, den dagen vi ses bör du frukta för ditt liv”. Det vi ska göra mot dig är bara självförsvar, äckel”. Varför utsattes hon för det? Jo hon var med i Liberala Ungdomsförbundet.

Nu har alltså Jan Björklund från Liberalerna donerat 42 000 till den vänsterextrema organisationen Expo. Detta efter att ha auktionerat ut sin “kavla-upp-ärmarn-skjojrta”. Varför kan man undra, i synnerhet när man läser hur en ur hans eget parti attackerats? “Det är är en organisation som i vått och torrt kämpar mot nationalismens unkna världsbild,” är Björklunds svar. Undrar vad Svea tänker när hon läser Björklunds uttalande?

Jag undrar detsamma som Katerina Janouch “antingen är Björklund korkad eller oinformerad”, vilket som, det här visar att politiker i så motto är lika farliga som extremisterna i Sverige.

Om en politiker som Björklund legitimerar, vilket han gör via sin donation, att det är ok att stödja dem som motarbetar demokratin, genom hot, våld och mötesstörningar, bara för att de själva anser att deras våld är ett försvar för vår demokratin, kommer det inte dröja länge förrän vi ser våldet från den vänsterextrema sidan öka, vilket i sin tur kommer leda till större sammandrabbningar. Är det verkligen ett sådant Sverige vi vill ha?

Dessutom., skulle vi inte motarbeta extremism i Sverige, inte stödja dem? Är inte det viktigt längre.

Jag kan inte tolka det här på något annat sätt än att Björklund och Liberalerna ställer sig bakom en rörelse som använder hot och våld för att tysta sina politiska motståndare, samt delar extremvänster syn på hur vår demokrati skall försvaras.

Läs Janouchs twitter här…
Läs mer här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *