KATERINA MAGASIN: Genom lögner och hån polariserar Dagens Nyheter inte bara debatten – utan hela samhället

av | 13 september, 2018

Att jag har svårt för Dagens Nyheters vinklade agendajournalistik är vid det här laget knappast någon hemlighet. En av anledningarna till det är att DN med hjälp av sin svartvita och ofta rent lögnaktiga journalistik splittrar och polariserar samhället. Det man gärna vill peka ut som “populism” är istället något man själv ständigt ägnar sig åt. Dagens Nyheter är tyvärr fortfarande en stor medial plattform som många förlitar sig på och inhämtar information och opinion från. Därför är det viktigt att denna tidningsprodukt inte får stå oemotsagd, just för att en sådan stor aktör har ett enormt ansvar.

Genom lögner och hån polariserar Dagens Nyheter inte bara debatten – utan hela samhället

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *