Ett slags morgonsvep

av | 14 september, 2018

Den man som överföll och våldtog en kvinna vid tvärbanestationen i Johannesfred på långfredagen har nu dömts till tio år av rättspsykiatrisk vård, i domen ingår även flera andra brott. Åklagaren har yrkat på utvisning, och mannen kommer utvisas när han släpps från vårdinstansen 2028. Om det senare är jag ytterst tvekande. Det har upprepat visat sig att vi har speciella tanter, grupperingar och aktivister som motsätter sig utvisning, och som inte sällan sätter igång drev och kampanjer för att stoppa utvisning. Mannen borde därför helt enkelt utvisas omedelbart. https://www.stockholmdirekt.se/…/repril!RNkHN4JIWpvVyUz2pt…/

En mycket förvånad mamma upptäckte att hon av misstag råkat förtidsrösta åt sin dotter, än mer förvånad är hon att det hela gick igenom. Vad ska man säga om det? Förvånande, nej faktiskt inte, det är mycket slarv och oegentligheter som förkommit i detta val, frågan jag ställer mig: Har det alltid varit så här?
https://www.folkbladet.nu/…/mamma-rakade-rosta-at-sin-dotter

Påtal om protestaktioner. I Arvika hölls en en protestaktion i mot att de 9000 ensamkommande asylsökande riskerar bli bostadslösa. Som en symbolhandling har de ställt upp tält för påvisa det inhumana i situationen. Jag minns när studenter runt om i landet tvingades bo i tält på olika campus på grund av rådande bostadsbrist. Då var det minsann inga protestaktioner.

Det finns många ungdomar som har rätt till bostad men som ändå inte får någon, så sluta upp med att urskilja en specifik grupp! Vi eller i alla fall jag är så enormt trött på detta. Dessutom är dessa “ungdomar”, unga vuxna eller tidigare barn en grupp som via aktivister och vissa politiker tvingat sig kvar här. Låt oss komma ihåg det.

https://www.svt.se/…/…/karlskrona-rodlistas-i-bostadsrapport
https://www.svt.se/…/…/karlskrona-rodlistas-i-bostadsrapport

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *