Löfven sysslar med förtal

av | 14 september, 2018

I dagens Norra Skåne går det att läsa i Kort sagt om en äldre man som nu är så upprörd över det Löfven sagt om SD och dess väljare att han funderar starkt på att polisanmäla honom för ärekränkning och förtal.
Mannen skriver så här i sin text:

Jag blev så fruktansvärt upprörd och heligt hörbannad när jag lyssnade på statsminister Löfvens presskonferens idag.

Han kallar Sverigedemokraterna för att inte vara ett anständigt parti. Eftersom ett parti är dess medlemmar menar Löfven således att jag är oanständig. Jag känner mig djupt kränkt och överväger att polisanmäla honom för förtal. Jag är snart 80 år och har arbetat från 16 års ålder till 65. Jag fick ingen skolmat och min hustru var hemma med våra tre barn när de var små.

Jag har skött mig och betalat skatt och tillfört betydligt mer nyttigheter än de flesta kommer att göra. Jag har arbetat inom den privata sektorn, har aldrig blivit straffad och kört bil i 60 år utan anmärkning. När jag nu ser hur min födelse- och uppväxtstad Malmö är är helt i upplösning så att jag inte vågar besöka mina föräldrars grav så är betyget “skandal” till politikerna. När det gäller oanständighet så är epitetet verkligen relevant för många av er politiker.

En som varit med länge i både näringslivet och politiken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *