Bildbevis: Socialdemokraterna har skapat misär i Malmö

av | 18 september, 2018

Malmö har utvecklats till en stad där hemlösheten och utanförskapet slagit rot. I Malmö bor folk ute mitt i vintern, öppen vapenhandel sker mitt i staden, folk använder offentliga parker som toalett, öppen prostitution, bla på kyrkogårdarna och barn som går på droger är några av de ögonblicksbilder som legendariska fotografen Freddy Mardell fångat med sin kamera.

Ofta är de som drabbas värst svenskar, som inte fått hjälp av samhället när merparten av stadens resurser har satsats på områden, där det nästan uteslutande bor invandrare och Socialdemokraterna därmed får majoriteten av rösterna.

Freddy Mardells bilder visar ett Malmö, där många människor lider i tysthet. Långt ifrån politikernas & medias fokus finns vanliga människor som samhället glömt bort och som pga massinvandringen hamnat längre och längre i från den hjälp, som var till för just dem.

Feministinspektionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *