Anders Lindberg, att Leila Ali Elmi själv hävdar att hon inte tillhör något klansamhälle är en lögn.

Anders Lindberg, jag vet inte vad du pratar om för drev men jag misstänker starkt att du missat vilken trevlig och demokratisk riksdagsledamot som kryssats in, och ja det har skett via klanröstning, dessutom har Leila Ali Elmi fört en odemokratiskt valkampanj eftersom den i huvudsak drivits på somaliska.

Om det är något som ska angripas här så är det väl det, inte att borgerlighet hävdar “etnisk röstning” när det är precis det som skett.

Att Leila Ali Elmi själv hävdar att hon inte tillhör något klansamhälle är en lögn, just därför att hon i intervju efter intervju berättat om att det viktiga för henne är att representera en viss grupp, vilka sakpolitiska frågor hon ska driva har hon ingen aning om.

När jag nu ändå är i farten så kan vi ju ta det där med drev. Leila Ali Elmi (MP) sprider hat, hot och hets genom att dela ett FB-inlägg som är mer än lovligt förkastligt. I ett försök att försvara sitt eget fruktansvärda beteende så skriver MP:s nya riksdagsledamot: “So what”, och då handlar det inte om vilken dynga som helst. Det handlar om hot där även barn blandas in, men sådant struntar väl du i? Så här skriver Joakim Magnus Lamotte som är den som drabbats av detta drev Al Elmi sprider vidare:

 

“Vad är det hon tycker är intressant i inlägget? Är det att jag kallas skadedjur, parasit, kukhuvud och jävla as? Eller är det att mina ”jävla barn” dras in i hatstormen?

Vidare skriver Leila Ali ”att samhället behöver stå upp tydligt för alla som drabbas av sexualbrott.”

Med anledning av det har jag försökt finna något tillfälle när hon själv har stått upp mot sexualbrott, men lyckas inte hitta någonting sådant? Inte en enda rad hittar jag där Leila Ali lyfter frågor om sexualbrott.

Däremot skriver hon att de grova påhoppen mot mig är det bästa hon sett på länge.”

Det här ställer du dig alltså bakom? Vad är du för en slags journalist egentligen?

Läs i Aftonbladet här…

Slået op af Joakim Magnus LamotteOnsdag den 19. september 2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *