Skåne inatt: Bilbränder i Malmö och Helsingborg. Skottlossning i Trelleborg.

av | 19 september, 2018

19 september 00.59, Brand, Malmö

Bilbrand, Von Rosens väg.

Polis och räddningstjänst larmas till adressen gällande en brinnande bil vid en gångtunnel. En bil har brunnit och en anmälan upprättas om skadegörelse. Ingen person är gripen eller skadad.

 

19 september 00.41, Brand, Helsingborg1

Bilbrand, Fraktgatan.

Polis och räddningstjänst larmas till Fraktgatan gällande en brinnande bil. På plats konstateras endast den aktuella bilen vara skadad och en anmälan upprättas om skadegörelse. Ingen person är gripen eller skadad.

 

18 september 23.44, Skottlossning, Trelleborg

Skottlossning mot restaurang, Algatan.

Polis får larm om en misstänkt skottlossning i centrala Trelleborg strax innan midnatt mot onsdagen. På plats konstateras en skarp skottlossning mot restaurangen och skotthål finns i glasruta. Ingen person har kommit till skada och motivet till händelsen är oklart och kommer att utredas. Platsen spärras av för teknisk undersökning och utredningsåtgärder har gjorts på andra platser i staden vilket har lett till att polisen har kunnat gripa en man i 25-årsåldern misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott.

Klockan 06.17 är teknikerna klara på platsen och avspärrningen hävs. Vidare uppdaterad information i ärendet finns inte att tillgå på regionledningscentralen från kl 06.30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *