SVT Text-TV “S mest kryssade politiker”

av | 21 september, 2018

Enligt uppgifter från SVT är Socialdemokraterna de mest kryssade politikerna.

Det framgår med all tydlighet att man bortser ifrån partiledarna i sina statistiska påståenden.

Många inser nu givetvis att bortser man ifrån huvudpersonerna i årets val är det inte förvånande att Socialdemokrater bedriver interna personvalskampanjer mer än andra partier. Vi på ProjektSanning kan nu ställa följande fråga.

-Beror detta på interna stridigheter eller är det rent av personliga intressen av de kandidater som finns som gör att man fokuserar mer på sin egen framtoning än på det egentliga förtroendeuppdrag som de säger sig vilja uppbära för väljarna? Eller har de redan lagt ansvaret åt sidan inför den kommande mandatperioden?

Framtoningen på att skriva ned betydelsen av detta årtusendes möjligen största IT-skandal förövad av en nation någonsin genom Anders Ygemans förbiseende att underrätta statsministern om det inträffade framstår närmast som ett avståndstagande från alla tidigare framförda ursäkter från denne man.

Detta är ju som sägs inte Fake News men likväl rätt skruvat för att vara en “opolitisk” public service kanal.

För Projekt Sanning
Mikael Jörgenstam

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *