Bluffen som alla gick på. 900 miljarder i vinst.

av | 22 september, 2018

Vänstersmedjan Arena ide publicerade 2015 då en rapport om hur mycket Sverige tjänade på invandringen, 900 miljarder har invandringen bidragit med till Sverige påstods det.

Att den publicerades just då mitt under den stora flyktingströmmen till Sverige var ingen slump, och den jämfördes med dagens invandring var bara ett sätt att med lögn försöka påvisa för oss alla att invandring fortfarande minsann är väldigt lönsam.

Siffror och statistik man man alltid vrida och vända på med det faktum att deras siffror avser åren 1950-2014 används för att beskriva vinsten med dagens invandring är direkt felaktigt och en ren lögn.

Från 1950 och framåt var Sverige i stort behov av arbetskraftsinvandring, företag som ASEA, VOLVO, SAAB, SCANIA; ERICSSON m.fl. rekryterade personar själva på plats i Europa, man åkte runt i Spanien, Italien, Ungern, Jugoslavien och rektyrerade duktiga ingenjörer, tekniker, mekaniker mm. som man ordnat bostad till i förväg och de kunde börja arbeta dag två i Sverige. Denna typa av invandring var ju självklart att den genererar skatt till staten. Men hur är det med den invandring vi har idag?

Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi, ESO, som studerat sysselsättningsnivån hos flyktingar mellan 1983 och 2015. Studien visar bland annat att integrationen av flyktingar gradvis försämrats under perioden, och att en genomsnittlig flykting utgör en kostnad på 74 000 kronor per år för de offentliga finanserna.

Att en sådan studie som Arena ide publicerat används som underlag för politiska beslut visar med all tydlighet att vänsterpropaganda är livsfarligt för Sverige.

Så från 900 miljarder i VINST till 74.000:-/år och person i FÖRLUST är en enorm skillnad och kan inte ses som en felräkning utan en medveten strategi att vilseleda ett helt folk, inklusive våra politiker.

Av Ole Thronborg

900 miljarder i vinst
http://arenaide.se/…/900-miljarder-skal-att-uppskatta-inva…/

74 000:- i förlust/år och invandrare
https://www.svt.se/…/ny-eso-rapport-flyktinginvandring-en-k…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *