Gör om och gör rätt. De skulle aldrig givits amnesti.

av | 24 september, 2018

Maria Ferms svar på hur man ska lösa boendesituationen för de 9000 afghaner som plötsligt fick amnesti säger allt om hur precis oansvariga MP är: “Vi får hitta en annan lösning om gymansielagen fälls”

Vadå för lösning? Ska MP upplåta sina lokaler till 9000 afghaner? Eller måhända aktivisterna som bidragit till detta?Fatemeh Khavari som är talesperson för dessa afghaner har ju internationella kontakter via sin sambo.

Det amerikanska glassföretaget Ben & Jerry’s tog ju ställning för de rödgrönas och Centerpartiets beslut om att låta dessa 9 000 afghanska unga män stanna i Sverige. Det visade sig samtidigt att det vänsteraktivistiska företagets Nordenchef, Soledad Piñero Misa, delar lägenhet med Khavari, de kan väl be Ben & Jerry´s, att ställa upp på något sätt.

Till och börja med skulle aldrig lagen fått gå igenom, men det fick den därför att man lät aktivister ta över svensk politik och våra beslutande organ.

Annie Lööf som är huvudansvarig för att lagen passerade har ett stort ansvar för den soppa vi sitter i nu, det visar Lööfs olämplighet. Lööf pratar gärna om att humanister och mänsklighet, värna asylrätten et cetera. Vi har sett ingetdera när det kommer till dessa 9000 afghanska män vi inget vet om, hur gamla de är eller var de kommer ifrån. Vad vi vet däremot är att de inte har asylskäl.

Om man vill asylrätten, så kan man inte ge vuxna män uppehållstillstånd/amnesti. Det är inte rättssäkert och för att inte tala om en ambivalent politik som riskerar våra ungdomar som dessa vuxna ska blandas samman med. Därtill ställer detta orimliga krav på lärare och rektorer som ofrånkomligen involveras i asylprocessen.

Gör om och gör rätt. De skulle aldrig givits amnesti. Den enda lösningen är att det här beslutet rivs upp, och att man fullföljer asylprocessen, vilket innebär att de avvisas.

https://omni.se/ferm-mp-far-hitta-losning-om-gymna…/a/EoM2R5

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *