Malmö. Inga bilbränder, det är höst. Istället två anlagda bränder.

av | 24 september, 2018

Anlagd brand vid företag på Agnesfridsvägen

Brandkåren larmades vid 20.34 till en brand vid ett företag på Agnesfridsvägen. När brandstyrkan kom fram hade en soptunna i plast brunnit under firmans takskägg. Som tur var spred sig branden inte upp i takkonstruktionen. Efter lite efterkontroller kunde brandstyrkorna lämna platsen.

 

Anlagd brand vid dagis på Vitoxelgatan

Brandkåren larmades vid 20.55 till en brand vid ett dagis på Vitoxelgatan. När brandstyrkan kom fram brann flera sopkärl strax utanför dagisbyggnaden. Rökdykare med slangledning kunde snabbt få kontroll på branden. Efter ca 15 minuters eftersläckning kunde brandstyrkan återgå. Branden på Vitoxelgatan ligger bara ett stenkast från soptunnebranden vid företaget på Agnesfridsvägen. Sannolikt är båda bränderna anlagda av samma personer.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *