Motion 2018/19:16 av Björn Söder (SD). Upphörande av bistånd till den Palestinska myndigheten

av | 27 september, 2018

Bra förslag. Inte minst sett till vad den Palestinska Myndigheten gör med pengarna de får in.

När de inte köper ett flådigt palats åt Mahmoud Abbas (värt motsvarande 130 miljoner SEK, 2015) och ett privatplan åt honom att färdas med (värde 500 miljoner SEK, 2018) använder de pengarna för att finansiera terrorism gentemot Israel. Detta sker delvis genom att sponsra terrorister innan och när de begår brott – men också genom att betala stora summor åt fängslade terroristers familjer som “belöning” för dessa makabra dåd.

Den civila befolkningen i Gaza lämnas nära nog utan något alls medan biståndet “till dem” antingen direkt används till terrorism eller frigör andra finansiella medel för att användas till terrorism.

Dessvärre tror jag att Hamas-kramarna i MP och vänstern kommer rösta emot, och resterande partier är väl för fega för att våga rösta som SD. Hoppas SD inte säger att Jorden är platt; då har vi väl snart en blocköverskridande riksdagsresolution som tar ställning för den Bibliska skapelseberättelsen.

Paul Pascalau

Läs motionen här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *