Runar Sögaard: Riksdagens BFF- Bedrägeri, Falskhet och Förakt

av | 27 september, 2018

Så har Riksdagen öppnat igen och förutom drygt 100 nya ansikten i plenisalen så är det inte mycket nytt under solen.

Annie Lööw och Jan Björklund fortsätter med sin nyliberala extremism genom att fortsätta mobba och håna representanter för 1,1 miljoner svenska väljare.
Det är minst sagt obehagligt att beskåda deras arrogans och fascistoida människosyn mot riksdagsledamöter som inte delar deras åsikter i sakfrågor.
Vår före detta statsminister, Stefan Löven, var man nästan tvungen att släpa ur hans statsministerroll. Han har gett uttrycket att ”febrilt försöka hålla sig kvar vid makten” ett helt nytt ansikte!

Att heder och god gammal respekt är en saga blott, visade sig beklämmande tydligt när SD gav sina röster till Alliansens nominering till Riksdagens nya talman.
Att sedan Moderaterna och merparten av den så kallade Alliansen svarade men att inte rösta på SDs kandidat, Björn Söder, bevisar för alla oss vanliga medborgare att bedrägeri, falskhet och förakt är Alliansens mellannamn. Vi kunde alla se vad Åkessons BFF verkligen har för moral.

Ebba Busch Thor har faktiskt överraskat mig positivt på flera olika plan senaste månaden!
Hon verkar vara den enda som i dagens läge förstår betydelsen av att lägga egen hybris, högmod, stolthet och egenrättfärdighet åt sidan för att försöka hitta en gemensam framkomlig väg.
En väg utan maktfullkomliga socialister, extremistiska miljöpartister och sunkiga kommunister.

Klockan tickar, det liberala vettet har försvunnit och Kristersson & Co tror på fullaste allvar att de som minsta blocket i Riksdagen ska kunna styra Sverige de nästa fyra åren utan stöd från vare sig Socialdemokraterna eller Sverigedemokraterna.

I dag berättas historien om ”Kejsarens nya kläder” till våra barn runt om i skolor för framtidens Sverige.
Under tiden beskådar övriga världen den pinsamma tragiska fars, där Alliansens nudister springer nakna runt i Rosenbads korridorer och ropar ut i hundratals intervjuer;
”Vi vill inte leka med, prata med eller samverka vuxet och ansvarstagande med Sverigedemokrater.
För vi är så mycket bättre människor än dom, har så mycket finare lösningar på problemen än dom och har så oerhört mycket ädlare motiv och värderingar än vad dom har!”

I söndagsskolan fick jag lära mig att högmod går före fall!
Frågan är inte OM några kommer falla, utan vilka som kommer falla, hur stort fallet blir och hur platta de kommer se ut när de landat….

Runar Sögaard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *