Alice Teodorescu, Förintelsens överlevande och det fria ordet.

Av | september 28, 2018

Tack alla som visat stöd, särskilt till alla de svenska judar som hört av sig för att berätta om hur illa de tar vid sig av just de relativiseringar jag beskrev i min text om 1930-talet. Allt som behöver sägas står här

Alice Teodorescu

Läs artikel i Vänskapsförbundet Sverige Israel här…

“Alla dessa anklagelser om Alices karaktär och motiv tar Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Stockholm kraftigt avstånd från. Alice Teodorescu har aldrig förnekat Förintelsen. Hon är definitivt ingen antisemit och paralleller mellan henne och Hitler är vidriga och absurda och precis vad hon skriver om när hon säger att referenser till 30-talet används för att brunsmeta meningsmotståndare.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *