Det första som händer med ett samhälle med ett överskott av män är att våldsbrott ökar, liksom brott riktade mot kvinnor.

Det abnorma antalet unga män kommer bli ett stort problem för Sverige och då syftar jag inte på boende eller arbete.

Migrationsverket meddelar nu att 10 557 ungdomar under måndagen fått sin ansökan om uppehållstillstånd för gymnasiestudier registrerad. 1 294 ärenden har avgjorts medan 9 219 ansökningar ska prövas när ansökningstiden nu är över. Ytterligare några hundratal ansökningar som skickades under helgen registreras just nu.

Mig.verket skriver i huvudsak om att dessa “ungdomar” har svårt att orientera sig i våra regler, …..uppriktigt sagt, när ska vi börja tala om allvaret!

Vad händer med ett samhälle som får ett överskott av män? Vad händer med att samhälle när detta överskott handlar om unga invandrade män? Det är något forskaren och professor Valerie M Hudson studerat närmare. I sin studie tittar hon specifikt på Sverige. Hennes forskning pekar ut flera allvarliga negativa konsekvenser när könsfördelningen mellan män och kvinnor ökar.

Genom Sveriges fullständigt vansinniga och ansvarslösa flyktingpolitik har just ensamkommande män lockats att komma hit. Sverige har inte ställt några krav alls, de behöver inte göra sin identitet sannolik, ej heller genomgå några medicinska undersökningar för åldersbestämning. Om det sker, ska det ske på frivillig basis.

Det första som händer med ett samhälle med ett överskott av män är att våldsbrott ökar, liksom brott riktade mot kvinnor. Det senare tror jag de alla flesta idag redan insett har skett. Kvinna efter kvinna våldtas av grupper av män. Även pojkar våldtas i en takt vi aldrig tidigare sett.

Dessutom kommer dessa män från kulturer med stora brister i sexualkunskap, där kvinnan som grädden på moset betraktas som det andra könet – en lägre stående varelse utan några rättigheter. Dessa män är också marginaliserade utan partner och ett fungerande familjeliv. De söker sig därför till varandra och bildar grupper. Grupper beredda att ta avsevärt större risker än vad skulle de ha gjort var och en för sig. Kriminella gäng och/eller gängbildning blir en naturlig följd.

De många vittnesmålen om grupptrakasserier, ofredande och gruppvåldtäkter vi har Sverige bekräftar just det Hudson påpekar: Abnorma antal av unga män är ett problem. Det får vi såklart inte läsa om någonstans, trots att det är ett problem som måste tas på största allvar!

10 557 män ska alltså nu tvingas in bland dem som faktiskt är ungdomar. Jag har stora problem med att återupprepa “ensamkommande ungdomar”. Så länge vi inte vet hur gamla de är kan vi varken säga bu eller bä. Däremot vet vi att många av dem ljuger om sin ålder just därför att det finns goda skäl för dem att göra det: bättre villkor och omhändertagande.

Hudsons artikel som ursprungligen publicerades i GP är låst för mig, men Merit Wager har citerat en del ur artikel, se länk nedan.

https://www.migrationsverket.se/…/2018-10-01-Over-tiotusen-…
http://www.gp.se/…/abnorma-antalet-unga-män-ett-problem-för…
http://meritwager.nu/…/det-finns-manga-valjare-som-har-sag…/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *