Krisen består i att 1,1 miljoner röstat på SD

Nu talar Annie Lööf (C) om sitt alternativ: en samlingsregering. Det är två saker här som sticker ut:

1) Annie Lööfs alternativ, äger hon Sverige? Centerpartiet fick 8,6 procent av svenska folkets röster. Hon kan väl knappats ens tala för väljarna. En idiot (det finns gott om dem) förstår ju att hon är beredd att urholka vår demokrati och principen om att det är väljarna röster som ska gälla. Det är både ryggradslöst och omdömeslöst.

2) En samlingsregering är en regering som bildas av representanter från alla eller de flesta av de politiska partierna i regeringen. Detta sker vanligen vid ett krig eller annan krissituation.

Så vad är det för annan krissituation vi befinner oss i? Den politiska sandlådan Annie Lööf och de övriga sex sitter i kan knappats räknas som en krissituation? Löjlig, infantil, skamlig måhända men krissituation, nej.

Krisen består i att 1,1 miljoner röstat på SD, och det jämställer uppenbarligen Annie Lööf med att en svår kris. Uppriktigt sagt jag trodde inte det var möjligt att förakta svensk politik mer, men det går.

Sverige behöver hjälp med dessa politiker. Den vansinnighet de uppvisar är snudd på ren galenskap, när deras viktigaste politiska fråga fortsätter att vara att hålla undan SD och deras väljare, närmare bestämt 1,1 miljoner.

Det är bara ytterligare ett tecken på hur långt Annie Lööf är beredd att gå för att urholka och offra vår demokrati enbart för att markera mot Sverigedemokraterna och deras väljare.

Det här är farligt. Det här är oförsvarligt. Det här är osmakligt. Det här är fel. Så här beter sig inte en ansvarsfull politiker, det gäller även för de övriga sex partierna. Om det vore möjligt borde de kastas ut från Rosenbad. De passar uppenbart inte inom politiken eftersom de sätter över 1,1 miljoner väljare.

De har beredvilligt försatt Sverige i en politisk kris och skapat något som aldrig borde hänt i en demokrati som vår. De har besudlat allt, precis allt för att markera mot SD. De kommer de göra allt, precis allt för att ett omval inte ska ske. De vet att då kommer folket markera mot dem.

https://www.aftonbladet.se/…/annie-loof-mitt-andra-alternat…
Bildkälla: AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *