Bianca Muratagic: Snart bär alla kvinnor i väst slöja. Av fri vilja.

av | 5 oktober, 2018

Någonstans i en svindyr etta på Lidingö som de stenrika föräldrarna köpte till sin dotter, pappas ögonsten och Södertörns nyutbildade socionom, vegan och feminist, tvingas en kille gå runt med en binda och låtsasblod i kalsongerna.
I sitt iver att visa hur duktig feminist hon har blivit tar hon ”jämställdhet” till nya höjder; att förnedra, håna och feminisera sin stackars kille.

Samtidigt könsstympas en liten flicka på köksbord någonstans i Göteborg, en annan knuffas från en balkong i Södertälje, den tredje gifts bort utomlands, den fjärde knivrånas av ett gäng i Täby, den femte sitter längst bak i en klass, påtvingad slöja i en skola vars chef är IS-rekryterare, den sjätte gruppvåldtas i Fittja och den sjunde huggs i huvud och mördas med en yxa i Gottsunda.
Men ingen av dem får berätta om sina historier och upplevelser i SVT som mammas och pappas lilla flicka fick.

SVT:s favorit skenfeminister och kulturrelativister som pratar känslor, menscertifiering och jämställdhet-och genusperspektiv briljerar.
Ayatollah i Iran passar på att ta upp #metoo och läxar upp kvinnor i väst om att slöjan och Islam är den enda lösningen på problem med våldtäkter och trakasserier.
Kommer våra svenska feminister som hyllar slöja och lierar sig med islamisterna följa i hans fotspår och följa hans ”kloka” råd?

Snart bär alla kvinnor i väst slöja.
Av fri vilja.

Bianca Muratagic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *