FN röstade ja till nytt migrationsavtal

FN:s generalsekreterare António Guterres.

Apropå mitt inlägg om att FN röstade ja till ett nytt migrationsavtal och att Samhällsnytt rapporterat om att Sverige kommer skriva under detta avtal kommenterar Björn Karlsson, SD politiker i Kommun och Region Södermanland, mitt inlägg så här:

Självklart ska inte något sådant beslut tas av dessa orsaker som Madeleine beskriver. Samt att vi har inte någon regering klar och viktiga beslut ska inte tas av en avgående regering. Det är väl så självklart så borde inte ens nämnas.

Att världen som har det bra ska bidra med hjälp till människor som har det svårt är ganska givet och solklart.
Men att öppna alla kranar för migration som förslag till beslut innebär räddar inte så många liv som det ger sken av. Utan det blir en liten mängd människor som kan migrera istället för att vi alla ger hjälp på plats eller dess närhet där den verkligen gör nytta för så otroligt många fler människor. De allra mesta nödställda kan inte ens fly, de överlever inte sin 5 års dag. De svältande fattigaste dör som liten flicka eller pojke i svåra plågor av sjukdomar och svält.

Jag anser att den absolut riktiga humana mänskliga synen är att ge till något som räddar så många så möjligt, och det gör inte en migration där få berörs. Vi borde kämpa betydligt mer för att få stopp på dessa vidriga krig som är en stor del till folks misär och katastrofer. Ökad migration minskar inte på dessa problem.

Att jordens länder har en migration enligt de riktiga resurser man har i varje land är rimligt. Men varje land måste få bestämma över sina egna resurser. Vi kan inte i Sverige öka migrationen mer, utan vi måste få ett stopp och kunna ta hand om de problem som nu finns. Vi har haft en migrationspolitik som inte varit korrekt enligt de resurser som vi har. Det finns många exempel på det. Bristerna har drabbat alla i samhället, både svenskar och migranter.

Istället bör vi stänga gränsen och få ordning på landet där det brister. Vår migrationspolitik bör istället riktas till bistånd där det som allra bäst ger mesta möjliga goda resultat. Det är humant om något. Det är mänsklighet av allra största kvalité!
https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-…/
https://www.aftonbladet.se/…/fn-rostade-ja-till-nytt-migrat…
https://www.facebook.com/groups/projektsanning/permalink/2171071363162792/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *