STEFAN LÖFVEN VILL TACKA DIG SOM SKRIVIT UNDER…

Det här har alltså varit Sveriges statsminister. Här tackar för en namninsamling för att hålla SD borta från makten. Hur har han mage! Begriper han inte han även riktar sig till 1,1 miljoner väljare. Är det något att glädjas över? Att öppet förkasta deras röster och samtidigt legitimera att det är helt okej, för att tala Löwenska, att förkasta samma väljare. Det är sådant här som gör att barn till SD-valjer mobbas. Det är sådant här som gör att SD-väljare sparkas från sina arbeten. Det är sådant här som gör att SD-politiker utsätts för bombhot. Vad kommer härnäst: Ska SD-väljare interneras i speciella läger för omprogrammering? Det är inte konstigt att politikerföraktet ökar i Sverige.

STEFAN LÖFVEN VILL TACKA DIG SOM SKRIVIT UNDERTack till er som skrivit under vår kampanj "Rätt sida av historien". Sedan valet har vi haft en namninsamling för att hålla SD borta från makten genom att bryta blockpolitiken. Har du inte skrivit under?Gör det här:www.rattsidaavhistorien.se

Slået op af Socialdemokraterna i Torsdag den 4. oktober 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *