Två utlänningar häktade för gruppvåldtäkt av flicka på ett boende i Höör

av | 6 oktober, 2018

Ännu en våldtäkt (ännu en gång någon som bara är en flicka). Vi VET att en bidragande orsak till den bokstavliga explosionen  av våldtäkterna i Sverige senaste 10-20 åren till stor del beror på kulturskillnader. Det har blivit slentrian. Någon som går en förbi. Detta måste få ett slut. Jag är glad att jag är man, även om inte det är “säkert” längre heller.

Straffen måste bli hårdare, mer kännbara. Livstids utvisning måste bli obligatoriskt efter avtjänat straff. Och alla ni män (även svenska medelålders vita män som jag själv) måste vara extra uppmärksamma och “skydda” kvinnor och flickor bäst vi kan.

“En marockan och en persisktalande man, med okänd nationalitet, har häktats för en våldtäkt av en flicka på ett boende i en ort i Höörs kommun. Det avslöjar Fria Tider och Skånska Dagbladet.

Våldtäkten ägde rum under onsdagen på ”ett boende i Höörs kommun” skriver Skånska Dagbladet som var först med att rapportera om det misstänkta brottet. Det ska också enligt tidningen ha varit våld inblandat under brottet.

Fria Tider, som tagit del av häktningsframställan, avslöjar att platsen för våldtäkten är samma som ett HVB-hem för så kallade ensamkommande barn.”

Artikeln i NyheterIdag här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *