Kampen om bilden av Sverige fortsätter i oförminskad takt.

Nu är AB igång igen: “I en ny internationell undersökning toppar Sverige listan – och anses vara det land som har bäst rykte i världen.”

Kampen om bilden av Sverige fortsätter i oförminskad takt. Vem äger egentligen tolkningsföreträde? AB med sina södermalmsnischade krönikörer eller dem som lever i verkligheten?

Ja inte är det AB. Det är vi, dem som är utsatta, de som lever i utanförskap, våldtäktsoffren, barnen som mobbas i skolan för att de äter fläsk, kritiker som får springa gatlopp, chefer som drivs till döden därför att AB har en “värdegrund” som alla måste skriva under på.

Jag säger, sluta, bara sluta AB. Kampen om bilden av Sverige handlar bara om makt, och makt fräter. Ni kommer förlora för verkligheten kommer ifatt snabbare än ni hinner publicera era kvasi-analyser om Sverige. Det spelar ingen roll viken undersökning ni referar till, förstår ni inte det?

Det ligger i ert intresse att försöka beskriva Sverige som ett av världens mest ansedda länder, därför att ni är VÄRDEGRUNDEN samtidigt törs var tredje kvinna inte gå ut på kvällarna, samtidigt anmäls i snitt 20 våldtäkter per dag, samtidigt rånas och misshandlas våra äldre, ändå gör ni allt för att få Sverige att framstå som ett tryggt och ansett land. Ni borde bara skämmas!

https://www.aftonbladet.se/…/sverige-ar-varldens-mest-ansed…
https://www.expressen.se/…/nya-siffror-fran-bra-over-antal…/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *