Polis ryckte ut till bilbrand i Husby, bombarderades med stenar.

av | 8 oktober, 2018

Sverige har aldrig varit så tryggt och säkert som det är nu var det några kändisar som sa för något år sen, men är det så tryggt och säkert för alla?
Under natten brann ett antal bilar i Husby, ett särskilt utsatt område enligt polisens klassificering. När polisen var på väg dit stod ett antal personer på en viadukt och kastade sten mot poliserna som passerade. Inga personer kom till skada, men det blev plåtskador på polisbilarna.

Polisens presstalesperson Per Fahlström säger på måndagsförmiddagen: “Polisen har nu inlett två förundersökningar, en om grov skadegörelse på de brinnande bilarna, och en om försök till grov misshandel när det gäller stenkastningen. Ingen har frihetsberövats än så länge.”
Enligt uppgifter till Aftonbladet ska polisen ha hittat ett stenupplag och en odetonerad molotovcocktail vid en gångbro. Polisen vill inte kommentera dessa uppgifter i nuläget. Ingen person var i morse frihetsberövad i ärendet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *