Under en tid kommer jag sköta både twitter och gruppen.

Under en tid kommer jag sköta både twitter och gruppen. Det innebär mycket jobb och mina möjligheter att följa er i era kommentarer kommer vara begränsade. Jag kommer göra allt jag kan för att läsa det ni skriver, men bli konfunderade om det dröjer några timmar och tror att jag glömt bort er. Det skulle jag aldrig göra.

Ni är alla väldigt viktiga och värdefulla för mig. Det är bland kommentarerna jag lär känna er, får mer information om nyheter, tips och såklart en plats där ni visar PS er uppskattning. Den uppskattningen ger mig energi att fortsätta jobba på.

Min vision är att PS ska påverka och på allvar bli en del av den alternativa medieplattformen. Vi behöver den. Utan den är vi i hög grad hänvisade till enkelriktade nyheter, det finns undantag såklart. Vi har Alice Teodorescu, Jenny Sonesson, Thomas Gür, Johan Westerholm, Carolin Hanna Dahlman, Katerina Janouch, Heberlein Ann och många fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *