Som man ropar får man svar.

Att Aftonbladet ensidigt rapporterar positivt om Socialdemokraterna är inget konstigt, men varför detta tjatande om att de går framåt? Och varför envisas de med att hänvisa till sin egen Aftonbladet/Inizio – undersökning?

Det begriper ju vem som helst att en sådan här undersökning inte säger något annat än: som man ropar får man svar. Vad är det de förväntar sig, extra val? Jag hoppas de är så korkade – faktiskt, att de driver på i den riktningen. Det skulle väl vara en välgärning, den enda de någonsin åstadkommit.

De begriper förstås inte att det resultat de skanderar ut inte kommer stämma överens med verkligheten, men låt det stanna mellan oss

Det blir ingen länk till AB, om ni vill läsa den så söl på: “Socialdemokraterna går starkt framåt – efter valet”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *