”Fullständigt haveri i LSS-utredningen”

av | 11 oktober, 2018

Ni får förlåta mitt språk i detta inlägg men jag är heligt förbannad när jag läser det som står i tidningarna och det som sänds i radio och på tv 4-nyheterna.
När man hör att utredningen föreslår att ta bort rätten till personlig assistans för barn under 16 år.
Att en schablon för alla med assistansersättning på 15 timmar i veckan, utöver tiden för att få hjälp med grundläggande behov ska införas.
Med sådana och många andra förslag som lagts i denna utredning som är beställd av Socialdemokraterna kommer det att innebära att många barn kommer att få växa upp på institutioner, ibland barn som sitter i samma situation.

Likaså kommer denna utredning att leda till att de som är vuxna och har ett arbete där de måste ha assistans för att kunna utföra detta inte längre kommer att kunna arbeta, i många fall kommer de kanske också bli tvungna att leva ett institutionaliserat liv, leva på pension och gömmas undan.
Men det är väl så Socialdemokraterna nu vill att de funktionshindrade barnen och vuxna ska leva, undangömda så de inte kränker den nya överklassen här i Sverige.
Man ställer sig frågan hur Socialdemokraterna tänker, om de gör det över huvud taget?
Eller är det redan så illa att de tar order från dem redan nu, order att sådana som sticker ut inte får synas i samhället?

Med denna utredning så tar inte Sverige ett steg framåt i sin syn på funktionshindrade, de tar snarare flera steg tillbaka till den tiden då funktionshinder var något fult, något som inte fick synas.
Då tar de ett steg tillbaka till den tiden sådana utnyttjades i allehanda experiment, men det är säkert så det bruna smygnazistiska Socialdemokraterna vill gå.
Jag bara hoppas att detta blir en ordentlig ögonöppnare för den som fortfarande tror på Socialdemokraternas “allas lika värde”. För det räknas bara om du är fullt frisk och om du som svensk inte ställer några krav.
För gör du det så hamnar du på den svarta listan hos dem och då kommer deras utspel om att du inte är solidarisk och att du har fel åsikter.
Hoppas också att övriga partier i riksdagen tar och förpassar denna utredning dit den hör hemma, i närmaste soptunna.

https://www.sydsvenskan.se/2018-…/lss-utredningen-ett-haveri
https://www.st.nu/…/sofia-mirjamsdotter-nar-man-inte-tror-a…
https://www.dn.se/…/foretradare-varnar-for-havererad-lss-u…/
https://www.svd.se/fullstandigt-haveri-i-lss-utredningen
https://www.expressen.se/…/kritiken-mot-utredningen-om-lss…/
https://www.aftonbladet.se/…/9m1…/lss-utredningen-ett-haveri
https://hejaolika.se/…/hon-driver-pa-for-att-ateruppratta-…/
https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1161016?programid=4540
https://www.tv4play.se/program/nyheterna/11794385

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *