Jenny Sonesson: Väldigt många folkpartister är helt enkelt sossar men som som gillar friskolor och Nato.

av | 14 oktober, 2018

Får nu frågor om jag är arg över mitt gamla partis agerande. Svaret är nix. Jag är inte ett dugg förvånad bara uppgiven. Jan Björklund är endast intresserad av att överleva politiskt och kan inta vilken position som helst för att sitta kvar på partiledartronen. Och han tänker på historieskrivningen och vill bli ihågkommen som en sorts Bengt Westerberg nr 2. I synnerhet då han misslyckats i val efter val efter val. Glöm inte att för många folkpartister är begreppet “borgerlig” ett skällsord och man känner större främlingskap inför KD än S. Väldigt många folkpartister är helt enkelt sossar men som som gillar friskolor och Nato.

Jenny Sonesson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *