Tino Sanandaji: Det är lika bra att C liksom Mp väljer den sida som känns mer naturligt för dem…

av | 14 oktober, 2018

Denna stiliga tröja kan beställas för halva priset från Centerstudenters webbutik: ”Det finns många som vill splittra Alliansen, inte minst inom Socialdemokraterna och ute i politikens yttermarker. Vi tänker inte låta dem. Alliansen är det enda alternativet för den som vill ha en progressiv högerregering.”

Man kan också chansa att vänta några dagar tills Centern utser Stefan Löfven till statsminister och köpa den ännu billigare.

Annie Lööf: ”Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna”

April i år ”Efter tisdagens stöd till regeringens förslag om ensamkommande riskerar hon att få äta upp sitt fem år gamla löfte – bokstavligt talat. Dussintals gamla skor har nämligen börjat dimpa ned på Centerpartiets kansli ”

Annie Lööf under valrörelsen: ”Jag ser gärna Ulf Kristersson som statsminister”. Igår: ”Annie Lööf kan tänka sig sitta i S-ledd regering”

Ett tips att rea ut tröjorna är kombinationerbjudande med baggeri i Texas som gör läckra ätbara skor: ”You Won’t Believe These Shoes Are 100% Edible! Cacao & Cardamom Chocolatier in Houston make life size glitter pumps that look so good, you would want to wear them! But they are edible!”

Skämtåsido borde ingen förvånas av att Centern graviterar vänster, de har på senare år anammat identitetsvänsterns ideologi och verklighetsanalys, både vad gäller multikulturalism och genus. Värdegrunden är emotionell och dominerar därför alltid över logik. Det är lika bra att C liksom Mp väljer den sida som känns mer naturligt för dem och slutar splittra borgerligheten med sitt osammahängande mix av nyliberalism och känslodrivet vänsterkollektivism.

Tino Sanandaji

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *