Stå upp mot det politiskt korrekta idealet som förstör det här landet.

av | 15 oktober, 2018

Hej! Jag heter Petrit och jobbar som föreläsare för psykisk ohälsa i segregerade förorter. Jag växte upp på en förort där jag fick se mångkulturens mörka sidor. Alltifrån könsstympning till tvångsäktenskap till misshandel och droger, och jag kan bara säga såhär: Sverige är ett mycket sjukt land. Våra feminister försvarar aktivt ensamkommande som våldtar och antastar, vår välfärd krackelerar på grund av alla kostnader som invandringen drar med sig och våra politiker spottar på det svenska folket. De segregerade 2a generationens invandrare är så främmande för sig själva att de lika gärna skulle kunna ha invandrat själva. Det föds invandrare i Sverige. De kommer aldrig att bli friska – aldrig.

Stå upp mot det politiskt korrekta idealet som förstör det här landet. Regeringen kommer fortsätta med denna ansvarslösa invandringspolitiken och dysfunktionella integrationen tills det här landet är knäckt på mitten! Stå upp mot svenskfientlighet! Svenska pensionärer tvingas ut ur sina hem för att göra plats åt ensamkommande, de får bidrag och körkort men den infödda befolkningen diskrimineras, hängs ut, säckas och urholkas.

Stoppa vansinnet.

Petrit Latifi

Originalinlägg här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *